VESTI FK Čukarički

Vidosavljević: Čeka nas teška utakmica, Proleter je jedan od boljih ekipa u Ligi-MilutinVidosavljević-

Vidosavljević: Čeka nas teška utakmica, Proleter je jedan od boljih ekipa u Ligi

 Tek dan pred utakmicu sa Proleterom (petak, 18 časova) stručni štab Čukaričkog imao je na raspolaganju čitavu ekipu. Na odsustvo šestorice igrača na Banovom brdu su ponosni, s obzirom da se radi o mladim reprezentativcima i to čak tri zemlje, Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Ipak, u Čukaričkom nisu želeli da u tome traže alibi, naprotiv. Jedan od onih koji je bio sa Orlićima je Milutin Vidosavljević, koji je protiv Estonije na Baltiku odigrao čitav meč.

- Imao sam povredu, dugo sam je „vukao“, prethodnih nekoliko mečeva sam ulazio sa klupe. Sada sam napokon protiv Estonije odigrao čitav meč, mogu da kažem da sam potpuno spreman. Sada je naravno na šefu da odredi ko će igrati, a moje je da iskoristim svaku šansu koja mi se ukaže. A siguran sam da će ih biti, s obzirom na gust raspored koji nas očekuje u narednom periodu – istakao je Vidosavljević, koji se osvrnuo i na duele koje je odigrala mlada reprezentacija Srbije:

- Protiv Poljske nisam igrao, ali je to bila odlična utakmica za našu selekciju, slavili smo protiv izuzetno kvalitetnog tima. Dobio sam potom šriliku protiv Estonaca, bili smo zaista bolji rival, ali nismo postigli gol, utakmicu nismo „otvorili“ na vreme. Uglavnom, završio se ovaj ciklus kvalifikacija, sada se spremamo za novi. Selektor Stolica je već u ova dva poslednja meča uglavnom igrao sa nama koji smo mlađi od generacije koja je započela kvakifikacije. Sve su to momci sa kojima sam igrao ili u klubu, ili ranije u reprezentativnim selekcijama. Siguran sam da naše vreme dolazi i da možemo mnogo u budućnosti.

Posle reprezentativnog Vidosavljević će ponovo obući dres Čukaričkog. Koliko sutra, kad na Banovom brdo stiže Proleter.

- Očekujem zaista tešku utakmicu, Proleter je jedna od boljih ekipa, u gornjem su delu tabele, vidi se po rezultatima kako igraju. Imaju i dobre pojedince, ali ne želim nikoga da izdvajam. Ako budemo na našem nivou, ne bi trebalo da bude problema. Svi smo svesni kako smo odigrali u Subotici, ohladili smo glave od tog meča, sada ulazimo maksimalno motivisani u vrlo bitan period sezone. Naravno, mnogo nam je lakše je kad igramo na Banovom brdu, potrudićemo se da sutra maksimalno iskoristimo domaći teren – zaključio je Vidosavljević.

Komentari (0)

Napiši Komentar