VESTI FK Čukarički

Pobede mlađih kadeta, mlađih pionira i petlića, remi pionira za kraj polusezone--

Pobede mlađih kadeta, mlađih pionira i petlića, remi pionira za kraj polusezone

Omladinci Čukaričkog zablistali su u derbi meču na gostovanju Brodarcu, na Starom sajmištu slavili su sa 2:1, golovima Daničića i Drezgića. Dan ranije, kadeti su na istim terenu poraženi od Brodarca sa 3:0.

Mlađi kadeti su bili uspešni, savladali su Sinđelić posle velike borbe sa 3:2. Golove za ekipu koju sa klupe predvodi Momir Mileta postigli su Marisavljević u sedmom, odnosno Ljumović u 21. i 53. minutu. Belo-crni su polusezonu završili kao drugoplasirani, sa 34 boda, šest manje od Partizana i tri više od Crvene zvezde.

Pioniri su odigrali zaostali meč protiv OFK Beograda, na terenu na Banovom brdu nije bilo pobednika – 1:1. Gol za mlade Brđane postigao je Ilić u 77. minutu. Pioniri su polusezonu završili na drugom mestu, sa 28 bodova, dva manje od lidera Partizana.

Uspešni su bili i mlađi pioniri, koji su protiv tima 011 slavili sa 6:0, golovima Katanića u 20, Delibašića u 27, Gudelja u 32. i 50, Tegeltije u 57. i Mitrovića u 69. minutu. I mlađi pioniri su u vrhu tabele posle jesenjeg dela šampionata.

Petlići su takođe odigrali zaostali meč, gostovali su ekipi 011, slavili su trijumf od 7:0. Golove za belo-crne postizali su Prokopijević u 4. i 24, Stolić u 13, Vesković u 40. i 65, Marinković u 55. i Bačanin u 57. minutu. Petlići Čukaričkog su ubedljivo prvi na tabeli, sa svih deset pobeda i impresivnom gol-razlikom – 72:2.

Komentari (0)

Napiši Komentar