VESTI FK Čukarički

Uroš Drezgić potpisao ugovor sa Rubinom iz Kazanja-UrošDrezgić-

Uroš Drezgić potpisao ugovor sa Rubinom iz Kazanja

Uroš Drezgić je potpisao ugovor sa Rubinom iz Kazanja, članom ruske Premijer lige. Sada već bivši štoper Čukaričkog obavezao se na vernost klubu iz Tatarstana na četiri godine. Drezgić je tako postao treći igrač koji je sa Banovog brda u kratkom vremenskom intervalu otišao u Rusiju, pre njega član Amkara postao je Miroslav Bogosavac, dok je Marko Rakonjac potpisao ugovor sa moskovskom Lokomotivom.

- Nijedno tržište, pa ni rusko, nije novo za Čukarički – kazao je na početku razgovora sportski direktor Brđana Vladimir Matijašević, koji je potom nastavio:

- U Drezgiću smo prepoznali talenat, doveli smo ga u Čukarički sa 15 godina. Prošao je Omladinsku školu našeg kluba, ovde se formirao i razvijao kao igrač, bio je poslednjih godinu dana standardan član startne postave, stigao i do dresa mlade reprezentacije Srbije. Pokazao je tek deo raskošnog potencijala, siguran sam da je izabrao najbolju ligu za razvitak, sobzirom na stil igre i konstituciju. Verujem da će tek „nadoći“ u narednom periodu, u respektabilnom klubu kao što je Rubin iz Kazanja.

Čukarički ima spremne zamene za Drezgića na mestu štopera.

- Sve što radimo u klubu, sve je planski. Doveli smo dvojicu iskusnih štopera, Ognjena Vranješa i Vukašina Jovanovića, kojeg čekamo da se oporavi od povrede. Imamo dvojicu mladih igrača na poziciji štopera iz naše Omladinske škole, Bojana Kovačevića i Vojina Serafimovića, doveli smo talentovanog Luku Subotića i prilično smo „pokriveni“ što se tiče tih mesta u timu. Zbog toga smo i pustili Drezgića kad je stigla dobra ponuda i za igrača i za klub.

Do kraja prelaznog roka u Srbiji ostao je još jedan dan.

- To bi trebalo da je to za ovo leto, ali nikad se ne zna – ostao je zagonetan Matijašević.

Komentari (0)

Napiši Komentar