VESTI FK Čukarički

Trostruka pobeda Čukaričkog protiv Rada, u istom danu slavili omladinci, kadeti i mlađi kadeti!--

Trostruka pobeda Čukaričkog protiv Rada, u istom danu slavili omladinci, kadeti i mlađi kadeti!

Mlađe kategorije Čukaričkog bile su izuzetno uspešne protiv Rada, sa kojima su odigrali mečeve u tri kategorije. Najpre su na Banjici igrali omladinci, a Brđani su slavili sa 2:0. Bio je to izuzetno uzbudljiv, na kraju i kvalitetan meč, koji je ekipa Pavla Delibašića rešila u svoju korist u drugom poluvremenu.

Belo-crne je u vođstvo doveo Lazar Stojanović, koji je pogodio u 59. minutu, a trijumf je potvrdio golom iz jedanaesterca u 90+3. minutu Nikša Delibašić. Omladinci Čukaričkog ostvarili su drugu pobedu u tri kola. Naredni susret igraće kao domaćini, protiv novobeogradskog Radničkog u nedelju od 10,30 časova na stadionu BASK-a.

Posle omladinaca na Banjici su pobedu slavili i kadeti Čukaričkog, takođe sa 2:0. Ekipa koju sa klupe predvodi Lazar Popović do trijumfa je došla pogocima Mihajla Cvetkovića u drugom i Andreja Subotića u 38. minutu. I kadeti su zabeležili drugu pobedu u tri kola, a kao i omladinci biće u narednoj rundi domaćini, igraće u nedelju od 13 časova protiv Kikera.

Prvi meč u sezoni odigrali su i mlađi kadeti Čukaričkog, koji su takođe slavili trijumf protiv vršnjaka Rada, ali na svom terenu – 5:1. Ekipi Slobodana Dinčića trijumf su golovima obezbedili Stefan Mladenović u 4, Mateo Maravić u 36, Luka Lacmanović u 65, Mateja Bukelić u 74. i Gavrilo Vujčić u 81. minutu, dok je počasni pogodak za Građevinare postigao Mijatović u 69. minutu. U narednom kolu mlađi kadeti će u nedelju od 17 časova gostovati ekipi IMT-a.

Komentari (0)

Napiši Komentar