VESTI FK Čukarički

Tedić: Radimo od kuće, ali nedostaju nam lopta i teren-SlobodanTedić-

Tedić: Radimo od kuće, ali nedostaju nam lopta i teren

Prinudna pauza uzrokovana opasnoću od pandemije virusa kovid-19 došla je u najgore moguće vreme za Slobodana Tedića. Centarfor Čukaričkog je u poslednja četiri meča tri puta zatresao protivničku mrežu, uz to belo-crni su podsećali na ekipu iz prvog dela sezone.

- Niko nije mogao da predvidi da će se ovako nešto dogoditi, ali svima je jasno da postoje bitnije stvari od fudbala. Zaista je sve došlo u najgore moguće vreme, ušao sam u golgetersku formu, igramo mnogo bolje, siguran sam da bismo imali dobre šanse da se vratimo na četvrto mesto, koje vodi u Evropu – istakao je Slobodan Tedić, koji je potom dodao:

- Nismo mogli da utičemo na ovo, ali sada je na nama da radimo dobro, koliko god je to moguće u ovim uslovima i da spremni dočekamo nastavak šampionata. Iskreno se nadam da će prvenstvo biti nastavljeno i da će Čukarički biti još jači i još bolji.

U međuvremenu, Tedić kao i svi njegovi saigrači, radi od kuće, po programu koji je dobio od kondicionog trenera Milovana Kneževića.

- Radimo po tom programu, evo već drugu nedelju. Naravno, sve od kuće, uzeo sam i tegove, a snalazim se za trčanje. Sada imam vremena za neke druge stvari, svaki dan imam časove engleskog po sat i po. Igram i karte, društvene igre, Soni sa bratom... Ipak, najviše mi nedostaje fudbal i rad sa loptom. Nadam se da će se situacija što pre normalizovati i da ćemo se vratiti na teren.

Tedić ističe da je u Novom Sadu sada bezbednije nego u Beogradu, koji je označen kao jedno od žarišta virusa.

- Svakako je ovde sigurnije, jednostavno, manji je grad. Posle meča protiv Javora u Ivanjici samo sam pokupio stvari u Beogradu i otišao kući. Čujem se sa saigračima svakodnevno, odradili smo i sve „čelendže“ na društvenim mrežama, mislim samo da neću moći ovaj poslednji, koji je Šapić ispunio – nasmejao se Tedić.

Slobodan je zvanično igrač Mančester sitija na pozajmici u Čukaričkom. Fudbal je stao i na Ostrvu, a Građani su kontaktirali svog igrača.

- Raspitivali su se kako sve funkcioniše ovde, kad su čuli da je uveden policijski sat. Poslali su mi i predloge za dvevnu rutinu kod kuće i napomenuli da radim po programu koji sam dobio u Čukaričkom. Lično, trudim se koliko mogu, držim se svim saveta nadležnih, nosim i masku kad je to potrebno. Treba imati i malo sreće u ovakvim situacijama, uz naravno najbitniju stvar, da se što manje izlazi iz kuće – zaključio je Slobodan Tedić, napadač belo-crnih.

Komentari (0)

Napiši Komentar