VESTI FK Čukarički

Tedić: Morao sam da iskoristim šansu, sledeći put ću bolje reagovati-SlobodanTedić-

Tedić: Morao sam da iskoristim šansu, sledeći put ću bolje reagovati

 Nisu u Čukaričkom bili nezadovoljni posle remija protiv Vojvodine (0:0), ali su svesni da su mogli i više. Posebno se to odnosi na momenat kad je Slobodan Tedić imao šansu utakmice, ali nije uspeo da matira odličnog reprezentativca Srbije Emila Rockova.

- Čestitam Vojvodini na borbenoj i tvrdoj utakmici. Bio je ovo specifičan meč, sa mnogo duela. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili. Ali, imali su i Novosađani prilike. Posebno dobra je bila prilika koju sam ja imao, trebalo je da je iskoristim, da bolje reagujem – iskren je bio Tedić.

Da li je na vama veći pritisak, s obzirom da ste već duže vreme jedini klasičan špic na raspolaganju šefu struke Aleksandru Veselinoviću?

- Nema nikakvog pritiska. Iskreno, kad dođem u takvu situaciju, uglavnom mi je prvo rešenje da „zalomim“, oa tek onda da šutiram. Poradiću na tome, sledeći put ću šutniti odmah. I ovoga puta nisam to loše odradio, prevario sam čuvara, ali nisam podigao glavu, trebalo je da šutnem u prvi ugao, šutirao sam u drugi. Šta da se radi, idemo dalje.

Komentari (0)

Napiši Komentar