VESTI FK Čukarički

Saradnja Čukaričkog i austrijskog kluba, Jovan Lukić u LASK-u iz Linca-JovanLukić-

Saradnja Čukaričkog i austrijskog kluba, Jovan Lukić u LASK-u iz Linca

Jovan Lukić je na pragu transfera u LASK iz Linca, trenutno trećeplasirani tim austrijskog šampionata. Vezisti Čukaričkog je ostalo još da obavi medicinske preglede i da ozvaniči dogovor sa ekipom čiji dres već nosi jedan bivši prvotimac ekipe sa Banovog brda, Filip Stojković, a u kojoj je i Branko Jovičić.

- Ovo je samo prvi potez u saradnji dva kluba, za koju verujemo da će biti uspešna i dugoročna, na obostranu korist. Lukić je došao u Čukarički još u mlađim kategorijama, stasao je kroz prvi tim, stigao i do mlade reprezentacije Srbije i sada je vreme da načini novi korak u karijeri – kazao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Lukić je rođen 20. januara 2002. godine, a član Čukaričkog postao još u februaru 2019. Najpre je nastupao za omladince belo-crnih, a za prvi tim je debotivao 6. juna 2020. godine u duelu protiv Inđije. Za Čukarički je odigrao čak 71 utakmicu, postigao je tri gola. U međuvremenu, Lukić je postao mladi reprezentativac Srbije, prethodno je igrao i za Omladinsku, mlađu omladinsku i kadetsku selekciju svoje zemlje.

Komentari (0)

Napiši Komentar