VESTI FK Čukarički

Remi Čukaričkog i Napretka za kraj sezone na Banovom brdu--

Remi Čukaričkog i Napretka za kraj sezone na Banovom brdu

Čukarički - Napredak 0:0

Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 400. Sudija: Aleksandar Živković. Pomoćnici: Čedomir Andrejić i Nikola Antić. Žuti kartoni: Dodić, K. Belić (Čukarički), Kočić, Krstić, Projić (Napredak).

ČUKARIČKI: Mićović, Rogan, Tošić, Kovačević, Docić, Tanasijević, M. Savić (od 75. Ergelaš), Spasojević (od 69. Aganspahić), K. Belić, Čolić (od 46. I. Miladinović), Lukić (od 86. U. Miladinović).

NAPREDAK: V. Savić, S. Jovanović, Kerkez, Mladenović (od 72. Ivanić), Kunić (od 72. Bačanin), Kočić (od 90+1. Pantić), Projić, Spremo (od 90+1. Kotlajić), Đeković, Krstić, Đ. Jovanović (od 72. Džugurdić).

Čukarički i Napredak su remizirali u prvom meču poslednjeg, sedmo kola plej-ofa Super lige Srbije – 0:0. Sa čak osam “bonusa”, bez uglavnom standarnih prvotimaca, Čukarički je počeo meč protiv Napretka. Šansu su sa klupe čekali i debitanti u “protokolu”, Lazar Kaličanin, Lazar Vrekić i Uroš Miladinović, uz Igora Miladinovića, momka koji je debi u prvom timu u zvaničnim mečevima zabeležio u prethodnom kolu.

Prvi pokušaj imao je gostujući tim, Đorđe Jovanović je šutirao iskosa sa desne strane sa15 metara, ali preko Mićevićevog gola. U 20. minutu neverovatan promašaj, posle odlično izvedenog kornera Kerkez je glavom prebacio loptu na drugu stativu, a tamo je, takođe glavom, Kunić sa metra udaljenosti uspeo da promaši tada već prazan gol.

Mogao je Čukarički do gola u 31. minutu, Savić je glavom prebacio loptu ka Spasojeviću, ovaj je iz prve proigrao Čolića, koji je oklevao i upropastio akciju svog tima. Iznenada se ukazala prilika za kontru Kruševljana, na kraju se pomalo srećno lopta odbila do Projića, koji je sa 15 metara iz izgledne pozicije vrlo loše šutirao.

Odličnu solo akciju imao je Lukić u 48. minutu, šutirao je iz okreta sa 18 metara, zamalo pored gola Savića. Probao je dva minuta kasnije sa 30 metara Stefan Jovanović, lopta je prohujala iznad prečke gola domaćih. Vrlo dobar je bio i pokušaj Docića u 62. minutu, ali je udarac kapitena Čukaričkog lako ukrotio golman Napretka. Do kraja meča nije viđeno mnogo uzbuđenja.

Komentari (0)

Napiši Komentar