VESTI FK Čukarički

Mlađi kadeti sedam od sedam, devetka pionira protiv Brodarca--

Mlađi kadeti sedam od sedam, devetka pionira protiv Brodarca

Mlađi kadeti Čukaričkog ostvarili su još jednu pobedu, u sedmom kolu slavili su na domaćem terenu protiv Rada sa 2:1. Golove su postigli Delibašić u četvrtom i Maksimović u 30. minutu iz jedanaesterca. Izabranici Momira Milete su na čelu tabele, sa maksimalnim 21 bodom, uz impoznatnu gol-razliku – 39:7.

Pioniri su bili sjajni u duelu protiv Brodarca, ostvarili su pobedu od čak 9:0. Golove su postizali Mihajlo Cvetković (3), Mihajlo Katanić (2), Aleksa Adamović, Stefan Đorđević, Stefan Mitrović i Mateja Marković. Pioniri imaju četiri pobede iz isto toliko odigranih mečeva, uz gol-razliku 25:1.

Uspešni su bili i mlađi pioniri, koji su lako izašli na kraj sa Zemunom – 3:0. Golove za belo-crne postizali su Lacmanović, Mladenović i Maravić. Mlađi pioniri imaju tri pobede i jedan poraz u dosadašnjem toku takmičenja.

Trijumfovali su i petlići, protiv Rada, takođe ubedljivo – 6:1. Golove za mlade Brđane postizali su Mateja Marković, Uroš Punišić, Filip Matijašević, Jovan Mrvaljević, Andrej Todorović i Vasilije Dudić. Petlići u tri odigrana meča imaju tri trijumfa, uz gol-razliku 22:1.

Komentari (0)

Napiši Komentar