VESTI FK Čukarički

Miroslav Bogosavac: U Kruševac po tri boda-MiroslavBogosavac-

Miroslav Bogosavac: U Kruševac po tri boda

Jedan od derbija desetog kola Super lige Srbije biće igran u Kruševcu, gde Napredak dočekuje Čukarički. Oba tima imaju visoke ambicije ove sezone, a njihovi međusobni dueli godinama unazad obilovali su uzbuđenjima.

- Idemo u goste zaista dobroj ekipi. Kao i mi, dugo su na okupu, to je možda i najveći njihov adut. Slabije su krenuli ove sezone, ali su potom našli pravi put. Nadam se da ćemo uz dobru igru uspeti da se iz Kruševca vratimo sa tri boda, koja bi nam mogo značila – optimista je levi bek Čukaričkog Miroslav Bogosavac.

Otkrio je mladi reprezentativac Srbije odakle njegovom timu preti najveća opasnost.

- Imaju dosta dobrih pojedinaca, odličnog Necu Petrovića i prvog strelca Super lige Aleksu Vukanovića. Ali, mislim da su pre svega tim, pravi kolektiv, nikome nije lako da igra u Kruševcu. A Napredak je jedna od ekipa koja igra još bolje na domaćem terenu.

Kruševljani su u sredu imali tešku utakmicu protiv Crvene zvezde, dok je Čukarički rutinski odradio posao protiv Mladosti u Bačkom Jarku u šesnaestini finala Kupa Srbije.

- Prijalo mi je da malo odmorim, ali i da sam igrao ne bi to bio nikakav problem. Napredak je imao za rivala Crvenu zvezdu, dosta su se istrošili u tom meču. Ali, kad dođe nova utakmica skupi se snage za 90 minuta. Ipak, svesni smo da je i ta činjenica jedan od naših aduta u predstojećem susretu.

Čukarički igra podjednako dobro kod kuće i na strani. Istakao je to i Bogosavac:

- Što bi treneri rekli, “namestili” smo se, pohvatali smo šta se od nas traži i tu su rezultati. Zaista mislim da je naša najveća prednost trenutno izuzetna atmosfera koju imamo u timu – istakao je Miroslav Bogosavac, koji u devet prvenstvenih mečeva ove sezone nije propustio ni minut.

Komentari (0)

Napiši Komentar