VESTI FK Čukarički

Mihajlo Cvetković i Mateja Prokopijević potpisali profesionalne ugovore sa Čukaričkim-MatejaProkopijević,MihajloCvetković-

Mihajlo Cvetković i Mateja Prokopijević potpisali profesionalne ugovore sa Čukaričkim

Čukarički je nastavio trend potpisivanja ugovora sa najtalentivanijim igračima iz Omladinske škole. Brđanima su se na vernost obavezali Mateja Prokopijević i Mihajlo Cvetković, obojica momaka su početkom januara napunila 15 godina i potpisali su profesionalne ugovore.

Prokopijević je vezni igrač, na Banovo brdo je stigao 2019. godine iz OFK Požege. Igrao je za pionire, ali je vrlo brzo prekomandovan u selekciju mlađih kadeta, gde je završio polusezonu. Cvetković je u Čukarički stigao iz niškog kluba Šampion Nais početkom 2020. godine, takođe je vrlo brzo prekomandovan iz pionirske u selekciju mlađih kadeta.

Mlađi kadeti Čukaričkog, pod vođstvom Lazara Popovića, trenutno su ubedljivo prvi na tabeli, sa 17 pobeda iz isto toliko mečeva, uz neverovatnu gol-razliku – 91:15. Cvetković je prvi golgeter takmičenja, postigao je čak 34 gola, dok se Prokopijević tri puta upisao u listu strelaca. Obojica pomenutih momaka su i reprezentativci Srbije u svojim kategorijama.

Komentari (0)

Napiši Komentar