VESTI FK Čukarički

Lige mlađih kategorija: Čukarički svuda u vrhu!--

Lige mlađih kategorija: Čukarički svuda u vrhu!

Pisali smo već da su omladinci i kadeti Čukaričkog u vrhu tabele posle polusezone, odnosno "jesenjeg dela" šampionata. U ligama mlađih kategorija, koje se igraju pod ingerencijom Fudbalskog saveza Beograda (FSB), u svim kateogrijama takođe je odigrana polusezona. I sve kategorije Brđana su u vrhu tabele.

Krenimo redom. Mlađi kadeti (2003. godište), pod komandom Nikice Klinčarskog i njegovog pomoćnika Marka Dukića trenutno su lideri A grupe, na polusezoni su osvojili 30 bodova, iza njih su Voždovac (28), Rad (27), Zemun (26), Crvena zvezda (25)... Izabranici trenera Momira Milete (2004. godište) igraju u Prvoj ligi pionira, posle 11. kola su na trećoj poziciji, sa devet pobeda i dva poraza, dakle 27 osvojenih bodova. Ispred njih su samo Partizan (33 boda) i Crvena zvezda (30).

Mlađi pioniri (2005. godište), koje predvode Marko Martać i njegov pomoćnik Aleksandar Tomović u A grupi na polusezoni zauzimaju treće mesto sa 31 bodom, ispred njih su samo Crvena zvezda (37) i Partizan (35). Petlići (2006. godište), koje sa klupe predvodi Zdravko Rauković su na drugoj poziciji, na polusezoni imaju 37 bodova, koliko i Rad, ispred njih je Partizan sa 40 bodova.

Komentari (0)

Napiši Komentar