VESTI FK Čukarički

Krunić: Žao mi je što nismo pobedili, momci su se borili do poslednjeg minuta--SimoKrunic

Krunić: Žao mi je što nismo pobedili, momci su se borili do poslednjeg minuta

Čukarički je odigrao nerešeno u sedmom kolu Super lige Srbije protiv Radničkog, u derbiju ove runde, pred TV kamerama. Bio je to vrlo zanimljiv meč, kao što je trener belo-crnih Simo Krunić i najavio, sa puno trčanja. Publika na stadionu, ali i široki TV auditorijum je imao šta da vidi.

- Čestitke Radničkom na fer i korektnoj igri, ali i mojim igračima, pokušavali smo sve, do poslednjeg minuta. Uvek vam je potrebna i doza sreće da biste dobili ovakvu utakmicu. Slažem se da ekipa Radničkog još nije uigrana i žao mi je što ih nismo dobili. Svi igrači su želeli pobedu, bili smo motivisani, spremni, pokušavali smo na sve načine, ostaje žal za ovom utakmicom – rekao je Simo Krunić, šef stručnog štaba Čukaričkog, koji je još dodao:

- Ne razmišljamo toliko o propuštenim šansama, bilo ih je. Treba malo i sreće, više puta to ponavljam. Ali, kad ekipa stvara šanse ja sam zadovoljan. Naravno da ćemo se truditi da budemo efikasniji, međutim i protivnik igra.

Pred prvu reprezentativnu pauzu vreme je da se svode i prvi računi. Krunić je opisao dosadašnji učinak kao dobar.

- Žao nam je, rekao sam već to nekoliko puta, najviše zbog ispuštene pobede protiv Bačke. Na osnovu igre i onoga što smo pokazali, nedostaje nam dva boda, sa tim skorom bili bismo ekstra zadovoljni u prvih sedam kola.

Govorio je Krunić i o mladim igračima, a u Čukaričkom vrvi od talenata.

- U globalu imamo dosta mladih igrača, najboljih u Srbiji, ali je nemoguće da ih više bude u prvom timu. Nedostaje nam iskustvo, najstariji igrač nam je Puškarić sa 32 godine, ostali su prilično mladi. Teško je staviti još mlađe igrače u prvi tim, ionako smo mladi, iako ti momci zaslužuju šansu.

Krunić je pojasnio i program rada tokom superligaške pauze.

- Igrači koji su tu ići će na mini pripreme, neke od njih ćemo probati da osvežimo, neke da probamo bolje da pripremimo, tu mislim da Đurića, Bojića, Kisa, koji su duže vreme bili povređeni. Igraćemo i prijateljski meč, od 21 igrača odlazi nam šest, te možemo da odigramo jednu utakmicu.

Komentari (0)

Napiši Komentar