VESTI FK Čukarički

Krunić: Nismo bili na nivou u Novom Sadu, zadovoljan samo bodom--SimoKrunic

Krunić: Nismo bili na nivou u Novom Sadu, zadovoljan samo bodom

Čukarički je produžio niz nepobedivosti, u Novom Sadu je odigrao nerešeno protiv Vojvodine (0:0). Krajnji rezultat je mogao da zadovolji trenera belo-crnih Simu Krunića, ali igra i pristup meču svakako nisu bili na nivou.

– Nismo dobro ušli u utakmicu, nismo dobro igrali u Novom Sadu. Imali smo dosta problema, ali ne u igračkom kadru, nego igri našeg tima, nismo se dobro prilagodili. Vojvodina je bila daleko motivisanija, čvršća, agresivnija, odgovornija od nas. Ako sve to uzmemo u obzir, možemo da budemo zadovoljni bodom – istakao je Krunić, koji je potom nastavio:

– Dobro je što nismo izgubili, idemo iz Novog Sada zadovoljni, svesni smo da Vojvodina zaslužuje mnogo bolju poziciju na tabeli, ali na žalost tu su gde jesu. Bilo nam je vrlo teško, nismo uspostavili igru, pas, bili smo rastrzani. Bez obzira na sve, igrači oba tima su se borili, čestitam im na tome. Moji igrači su dali sve od sebe u ovom momentu, ovoliko smo mogli da pružimo u ovom meču, iako mi je žao što nismo bolje odigrali. Nismo odgovorili njihovoj agresiji, možda još bolje rečeno želji. Mi to jednostavno u Novom Sadu nismo imali – iskren je bio Krunić.

Komentari (0)

Napiši Komentar