VESTI FK Čukarički

Kadeti u drugom poluvremenu do pobede nad Subotičanima--

Kadeti u drugom poluvremenu do pobede nad Subotičanima

Čukarički – Spartak 4:1 (1:1)

Stadion Rakovice. Gledalaca: 100. Sudija: Andrija Stojanović. Strelci: Nikolić u 40, Đukić u 56. i 61. i Ilić u 87. za Čukarički, Đurasović (iz penala) u 30. za Spartak. Žuti kartoni: Baić, Sekulić, Jovanović (Čukarički), Hrstić, Kostić, Đurasović (Spartak). Crveni karton. Baić (Čukarički) u 52. minutu.

ČUKARIČKI: Marković, Rogan, Kadijević, Sekulić (Ćalić), Drezgić, Nikolić, Šare (Stajković), Jovanović (Tašić), Baić, Ergelaš (Ilić), Đukić (Aćimović).

SPARTAK: Tojzan, Stojanović, Ćakić (Preradov), Kostić, Mijić, Radosavljević (Kujunčić), Žurkić (Jovanović), Arsović, Hrstić (Andrić), Stanisavljević (Malenčić), Đurasović.

Čukarički je u petom kolu Kadetske lige Srbije ostvario važan trijumf, na terenu SC “Rakovica” kao domaćin pobedio je ekipu Spartak Ždrepčeva krv sa 4:1.

Posle izjednačenog prvog poluvremena, u kojem su oba tima postigla po jedan pogodak, do izražaja je u nastavku došao kvalitet i fizička spreman kadeta Čukaričkog, koji su sa još tri gola rešili pitanje pobednika. Čukarički posle pet kola ne zna za poraz, Brđani imaju skor od tri pobede i dva remija. U narednom kolu, belo-crni će gostovati Partizanu.

Komentari (0)

Napiši Komentar