VESTI FK Čukarički

Đorđević: Sumgait ne smemo da potcenimo niti da precenimo--DušanĐorđević

Đorđević: Sumgait ne smemo da potcenimo niti da precenimo

Dušan Đorđević nije imao posebnih želja pred žreb za drugu rundu kvalifikacija za Ligu Konferencija. Po završetku žreba, kad su Brđani saznali ime rivala, šef struke belo-crnih najpre je istakao da ne ne zna mnogo o prvom rivalu u Evropi.

- U Srbiji uglavnom znamo za dva kluba iz Azerbejdžana, koji su i prethodne sezone bili najbolji, to su Nefči i Karabag. Naravno, sada nam ostaje da se raspitamo o svim detaljima vezanim za Sumgait, ekipi koju ne smemo da potcenimo. Svesni smo bili da je Evropa veliki izazov, da u međunarodnim okršajima nema lakih rivala, to su posebni mečevi, veliki izazov za naš klub. Isto tako, sećamo se koliko je naš fudbal u pojedinim momentima srpski fudbal patio u duelima protiv azerbejdžanskih, pa čak i onaj reprezentativni. Imamo veliku dozu opreza, ali isto tako ne smemo ni da precenimo rivala – kazao je Đorđević, koji je potom nastavio:

- Ekipe se još traže, sezona tek treba da počne. Ostaje nam da na pripremama naporno radimo, da iskoristimo sjajne uslove koje ćemo imati u Sloevniji, i posebno utakmice protiv izuzetno jakih rivala. Drago mi je što će publika moći na stadione, želja nam je da atmosfera bude kao na mečevima protiv Banantsa i Moldea pre dve godine. Sećamo se rado tih duela i punog stadiona, nadam se da nas nešto slično čeka i protiv predstavnika Azerbejdžana.

Komentari (0)

Napiši Komentar