VESTI FK Čukarički

Čukarički sa po dva gola Jovanovića i Vidosavljevića ubedljivo porazio Mladost-MilutinVidosavljević,ĐorđeJovanović-

Čukarički sa po dva gola Jovanovića i Vidosavljevića ubedljivo porazio Mladost

Čukarički – Mladost 4:2 (1:0)

Strelci: 1:0 – Đ. Jovanović u 12, 2:0 – Đ. Jovanović u 49, 2:1 – S. Jovanović u 53, 3:1 – Vidosavljević u 62, 4:1 – Vidosavljević u 71, 4:2 – Bojović iz jedanaesterca u 87. minutu. Stadion na Banovom brdu. Igrano bez prisustva gledalaca. Sudija: Novica Anđeloski. Pomoćnici: Goran Beljin i Ivica Stojanović.

ČUKARIČKI: Petrović, Docić, Stevanović, Đ. Jovanović (od 74. Baić), Vidosavljević (od 74. Ergelaš), Kamenović, Čolović (od 46. Savić), Drezgić, Šapić, Kovač (od 81. Rakonjac), Lukić (od 60. Pantić).

MLADOST: Milović, L. Jovanović (od 89. Selenić), S. Jovanović (od 73. Odita), Mićević (od 61. Ožegović), Baha, Cvetković, Đorđević (od 46. Radivojević), Leković, Ješić (od 73. Regan), Bojović, Šatara.

Čukarički je zaustavio sjajan niz Lučanaca od pet trijumfa. Brđani su ubedljivo slavili protiv Mladosti, uz po dva pogotka Đorđa Jovanovića i Milutina Vidosavljevića. Čast gostiju spasli su Saša Jovanović i Milan Bojović iz jedanaesterca – 4:2. Na taj način, belo-crni su, makar do završetka ove runde ponovo preuzeli treću poziciju na tabeli Super lige Srbije.

Prvu šansu na utakmici Čukarički je materijalizovao. Docić je sjajno izveo korner sa leve strane, najviši u skoku bio je Đorđe Jovanović, koji je glavom poslao loptu u mrežu Milovića u devetom minutu – 1:0. U 23. minutu prelepa akcija Brđana, završena je udarcem Lukića sa 18 metara, šutirao je zamalo preko gola Lučanaca.

Sjajnu priliku su belo-crni imali u 30. minutu, bila je to kombinacija mladih igrača domaćeg tima, Lukić i Vidosavljević su duplim pasom izbacili čitavu odbranu Mladosti, a ovaj drugi je potom iz izgledne pozicije, sa desetak metara, šutirao pored gola rivala. Mogao je mnogo bolje četiri minuta kasnije da reaguje Čolović, ali je sa 15 metara šutirao visoko preko gola Milovića.

Prvu šut ka golu Petrovića Lučanci su imali tek u 42. minutu. Bojović je odlično dodao loptu do Saše Jovanovića, koji je snažno šutirao, ali je golman Čukaričkog izbio loptu u korner. Samo što je počelo drugo poluvreme gosti su imali fantastičnu priliku. Bojović je fantastično glavom spustio loptu ka Radivojeviću, ali je ovaj neometan sa 12 metara šutirao vrlo neprecizno.

Brđani su vrlo brzo kaznili Lučance za taj promašaj, već u 49. minutu. Ponovo je domaći tim iz prekida postigao gol, ovoga puta Docić je centrirao iz slobodnog udarca, iskosa sa leve strane, a Jovanović je ponovo glavom maestralno savladao Milovića – 2:0. U 53. minutu Mladost se vratila u igru, Leković je sjajno centrirao sa desne strane, a Saša Jovanović je sa pet metara lako savladao Petrovića – 2:1.

Samo šest minuta kasnije odlična kontra gostiju i umalo izjednačenje. Saša Jovanović je prelepo uposlio Radivojevića, ovaj je iz prve zahvatio loptu, ali je sa 14 metara šutirao pravo u Petrovića. I ponovo je brzo stigla kazna za Lučance. Ovoga puta je u 62. minutu Pantić snažno šutirao, golman Milović je loše intervenisao, a Vidosavljević je fantastično reagovao i iz neposredne blizine, ali gotovo iz mtvog ugla, ubacio je loptu u protivničku mrežu – 3:1.

Već u 71. minutu i Vidosavljević je postigao svoj drugi gol, posle sjajnog dodavanja Kovača, mladi reprezentativac Srbije je preciznim udarcem savladao Milovića – 4:1. U finišu meča nesmotrenim potezom Stevanović je skrivio prekršaj za jedanaestrac, a precizan sa bele tačke bio je najbolji strelac u istoriji Super lige, Bojović – 4:2. Do kraja meča fantastičnu priliku propustio je Rakonjac, koji je sve sjajno odradio, osim završnog udarca.

Komentari (0)

Napiši Komentar