VESTI FK Čukarički

Čukarički protiv Bačke igrao sa petoricom igrača iz svoje omladinske škole!-MilutinVidosavljević,SlobodanTedić,StefanVeličković,MarkoŠarić,AleksandarĐorđević,StefanŠapić-

Čukarički protiv Bačke igrao sa petoricom igrača iz svoje omladinske škole!

Ne dešava se tako često u srpskom fudbalu da neka ekipa ima petoricu igrača u prvom timu iz svoje omladinske škole. Upravo to je učinio Čukarički u duelu protiv OFK Bačke. Čak trojica igrača poniklih u klubu sa Banovog brda bili su starteri, Stefan Šapić, Aleksandar Đorđević i Stefan Veličković. Još dva momka šansu su dobila sa klupe, u igru su u drugom poluvremenu ušli Milutin Vidosavljević i Slobodan Tedić.

- Imamo dosta kvalitetnih igrača, ali to nije nikakvo iznenađenje. Čukarički ima najbolje mlade igrače u Srbiji, to sam već nekoliko puta napominjao. Zaslužili su svojim odnosom i radom na treninzima, sve što im se dešava. Naravno, imaju izvrsnu saradnju sa starijim igračima, dobar odnos je među njima. Kad sastavljam ekipu, trudimo se da svi dobiju minutažu i da pokažu šta znaju. Normalno je da će tu biti oscilacija, ipak su oni godišta 1999, 2000. i 2001. Oni će iz meseca u mesec biti sve bolji. Bitno je da je ekipa jedinstvena - istakao je posle meča sa OFK Bačkom Simo Krunić.

Od igrača iz svoje škole, najviše mečeva ove sezone za Čukarički odigrao je Aleksandar Đorđević, čak 16, slede Slobodan Tedić sa 15 (tri gola), Stefan Šapić sa deset, Milutin Vidosavljević sa pet, Stefan Veličković sa četiri, te Marko Šarić sa tri.

Komentari (0)

Napiši Komentar