VESTI FK Čukarički

ЧУКАРИЧКИ ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ ЗА НОВУ СЕЗОНУ--

ЧУКАРИЧКИ ПОЧЕО ПРИПРЕМЕ ЗА НОВУ СЕЗОНУ

Крунић: Дошао сам у озбиљан клуб    

    Са новим тренером Симом Крунићем, фудбалери Чукаричког почели су припреме за нову сезону. Са Бановог брда отишли су Немања Милојевић и Беко Фофана, док је уговор истекао Асмиру Кајевићу, са којим је клуб вољан да настави сарадњу.

     На Баново брдо стигао је само Коста Алексић из Бечеја, док су из омладинског погона прекомандовани Видосављевић, Тедић и Величковић, док су Шошевић, Ђорђевић и Шарић враћени са позајмице.

     Ненад Миросављевић, потпредседник Чукаричког потврдио је да ће до краја прелазног рока бити и одлазака. Тренутно најближи трансферу у иностранство су Мирослав Богосавац и Петар Бојић.

     - У лепом расположењу смо почели припреме са новим тренером Крунићем. Надам се да ће нам ова сезона бити успешнија – истакао је Миросављевић и нагласио да је са Крунићем потписан уговор на једну плус једну годину.

     У наредном периоду Крунићу ће помагати Игор Бонџулић, Павле Делибашић и Оливер Ковачевић, али ће стручни штаб бити попуњен са још два имена.

     Ово је мој трећи долазак у Чукарички, први пут као играч 1997, затим као тренер 2010. и ево сада. Са руководством клуба договорио сам се за два минута. Свестан сам обавеза и одговорности. Дошао сам у озбиљан клуб, знам да су се многи тренери надали позиву са Бановог брда, али сам ја имао срећу. Драго ми је што ћу предводити Чукарички у наредном периоду – уз осмех је истакао Крунић.

     Прошле сезоне Крунић је водио тим Радника из Сурдулице, међутим добро познаје играчки кадар Чукаричког.

      Било ми је лепо у Раднику из Сурдулице, много сам се везао за њих. Сада ми са Чукаричким предстоји ново доказивање и веће амбиције. Лакше је бити тренер у Сурдулици него у Чукаричком. Морамо много да радимо у наредном периоду, био бих задовољан да поновимо резултат из претходне сезоне, односно изађемо на међународну сцену. Екипа је само пред крај сезоне имала пад, али је то и последица више напорних утакмица у Купу Србије – објаснио је Крунић.

    У Словенију 28. јуна

    Чукарички 28. јуна путује на двонедељне припреме у Словенију, а пре тога екипа са Бановог брда одиграће две пријатељске утакмице, прву 23. јуна против Бачке, док ће им 25. јуна ривал бити Радник из Бјељине.

    У Словенији Чукарички ће играти са Уралом 30. јуна, за 3. јул још увек се тражи ривал (највероватније једна екипа из Румуније или Бугарске), 6. јула заказан је меч са Марибором, три дана касније са Зоријом. Последња утакмица планирана је за 12. јул.


Komentari (0)

Napiši Komentar