VESTI FK Čukarički

Bojan Kovačević potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim do 2024. godine-BojanKovačević-

Bojan Kovačević potpisao profesionalni ugovor sa Čukaričkim do 2024. godine

Čukarički je nastavio sa potpisima ugovora sa najtalentovanijim dečacima iz svoje Omladinske škole. Na red je došao štoper Bojan Kovačević, rođen 22. maja 2004. godine. Kovačević je prethodnu sezonu počeo sa kadetskom selekcijom, odigrao je sjajno, pa je čak putovao sa prvim timom na zimske pripreme u Tursku.

U prolećnom delu sezone nastupao je za omladinsku selekciju, a za odlične partije sa starijim momcima nagrađen je profesionalnim ugovorom, koji je potpisan do 2024. godine.

- U Čukaričkom sam već tri godine, došao sam iz Sloge iz Požege. Najpre sam igrao kod trenera Milete u mlađim kadetima, u međuvremenu nosio sam i dres kadetske, sada i omladinske selekcije Čukaričkog. Odlazak na pripreme sa prvim timom, kao i potpisivanje profesionalnog ugovora su ostvarenje mog sna. Ostaje mi da vredno radim i iskreno se nadam da ću što pre ostvariti i debi u prvom timu – kazao je Bojan Kovačević.

Imao je momak rođen u Užicu prilike da uči od daleko iskusnijih kolega na pripremama u Turskoj.

- Bili su na mestu štopera Puškarić, Ostojić, Šapić, Tanasijević... Od svih sam mogao mnogo toga da naučim, a najbolju komunikaciju sam imao sa Ostojićem, kojem želim mnogo sreće u nastavku karijere. Stekao sam novo iskustvo, pokupio sam dosta stvari od momaka koji imaju veliki broj nastupa u seniorskoj konkurenciji.

Kovačević je i standardni član kadetske selekcije Srbije, pod komandom šefa struke Saše Ilića. Ovog leta biće na pripremama sa omladincima Čukaričkog na Zlatiboru, a ne bi bilo iznenađenje da uskoro bude prekomandovan i u prvi tim.

Komentari (0)

Napiši Komentar