VESTI FK Čukarički

“Beli” i “crni” odigrali prijateljski meč, bez pobednika – 0:0--

“Beli” i “crni” odigrali prijateljski meč, bez pobednika – 0:0

Umesto uobičajenog treninga za ovaj deo priprema pred nastavak sezone, fudbaleri Čukaričkog odigrali su kontrolni meč, podeljeni u dve ekipe. “Bele” je sa klupe predvodio Milovan Sikimić, “crne” Aleksandar Petrović, a susret koji je igran dva puta po 25 minuta završen je bez pobednika – 0:0.

Meč je bio prilično intenzivan, sa nekoliko izrazitih prilika. Najbolju je imao Muhamed Badamosi u poslednjim trenucima utakmice, ali je tada loptu gotovo sa gol-linije izbacio Uroš Drezgić. Posle dužeg vremena za Brđane je zaigrao i povratnik sa pozajmice iz azerbejdžanskog Sumgaita Almir Aganspahić, a priliku je dobilo i nekoliko momaka iz omladinskog pogona: Uroš Miladinović, Vojin Serafimović, Marko Arsović, Matija Stojanović, Mateja Mirković i Vuk Dragović, kao i Aleksandar Kadijević, igrač pozajmljen OFK Vršcu.

Igrači su dobili dva slobodna dana povodom Božićnih praznika, a naredni trening će imati u ponedeljak ujutro. Put Turske gde će odraditi finalni deo priprema za nastavak sezone ekspedicija Čukaričkog krenuće 12. januara.

Komentari (0)

Napiši Komentar