VESTI FK Čukarički

Zvanično odložen meč Crvene zvezde i Čukaričkog--

Zvanično odložen meč Crvene zvezde i Čukaričkog

Meč šestog kola Linglong Super lige između Crvene zvezde i Čukaričkog zvanično je odložen. Iz Crvene zvezde u Čukarički je stigla molba za odlaganje susreta, sa čim se klub sa Banovog brda složio, a u utorak je stiglo i obaveštenje od direktora takmičenja Vladimira Bulatovića, koje vam prenosimo u celosti:

„Shodno molbi FK Crvena zvezda koja se odnosi na odlaganje utakmice šestog kola Linglong Super lige Srbije između FK Crvena zvezda i FK Čukarički, čije je odigravanje planirano za 24. avgust 2019. godine, a na osnovu saglasnosti FK Čukarički, obaveštavamo Vas da je navedena utakmica odložena. Ovakva odluka je doneta u cilju poštovanja opšteg interesa srpskog fudbala radi ostvarivanja što boljih rezultata domaćih klubova u takmičenjima UEFA. Novi termin odigravanja biće naknadno određen, o čemu ćete biti blagovremeno informisani. Uvereni da u potpunosti prihvatate naše obaveštenje, unapred zahvaljujemo. S poštovanjem, direktor takmičenja Vladimir Bulatović.“

Čukarički će naredni meč odigrati u sredu, 28. avgusta u 20 časova, protiv Rada na Banjici. Podsetimo, susret drugog kola Super lige je bio odložen zbog obaveza Čukaričkog u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Komentari (0)

Napiši Komentar