VESTI FK Čukarički

Stefanu Čoloviću uručen sat za najlepši gol kola-StefanČolović-

Stefanu Čoloviću uručen sat za najlepši gol kola

Stefan Čolović je u poslednjim trenucima derbija Super lige Srbije golom doneo bod Čukaričkom protiv Vojvodine (3:3). Ne samo da je taj pogodak kreirao krajnji ishod meča na Banovom brdu, već je bio i najlepši u kompletnoj 21. rundi srpskog elitnog karavana.

Uoči prepodnevnog treninga Nebojša Petrović, direktor medijske službe Fudbalskog saveza Srbije uručio je Stefanu Čoloviću je dži-šok sat, sa graviranim imenom i datumom postizanja gola. Prvotimac Čukaričkog, koji je već pokazao da je veliko pojačanje, nije krio zadovoljstvo:

- Bio je to stvarno prelep pogodak, pa još postignut u takvom trenutku, u meču koji je bio vrlo bitan za nas. Ovo mi je svakako jedan od najdražih pogodaka u karijeri. Od saigrača sam saznao da je moj gol proglašen za najlepši u tom kolu. Nadam se da ću klubu pomoći u borbi za Evropu, a da će biti još mojih pogodaka u konkurenciji. Pratio sam i ranije ovu akciju, još dok sam bio prvotimac Proletera – istakao je Čolović, koji je u četiri prolećna kola po jednom bio strelac i asistent.

Komentari (0)

Napiši Komentar