VESTI FK Čukarički

Raspored mečeva Čukaričkog za vikend: Prvi tim u Lučanima, omladinci i kadeti u Nišu--

Raspored mečeva Čukaričkog za vikend: Prvi tim u Lučanima, omladinci i kadeti u Nišu

Osim pevog tima, koji će meć šestog, pretposlednjeg kola plej-ofa igrati protiv Mladosti u Lučanima (subota, 16 časova), širom Srbije će nastupati i ostale selekcije Čukaričkog. Omladinci, koji se bore za tiulu šampiona, za rivala će imati niški Radnički (nedelja, 13 časova, stadion FK „Železničar“). Ekipa Velička Kaplanovića je trenutno druga na tabeli, iza vodećeg Brodarca, koji četiri kola pre kraja ima bod više.

Kadeti će takođe put Niša, njima će rival biti ekipa Real Niš, a taj meč zakazan je za ponedeljak, od 13 časova, na stadionu FK „Car Konstantin“. Ekipa Duška Ljubičića četiri kola pre kraja zauzima treću poziciju na tabeli. Mlađi kadeti će u okviru 22. kola beogradske lige grupe „A“ igrati na domaćem terenu na Banovom brdu protiv BSK Borče (subota, 10 časova). Izabranici Nikice Klinčarskog su ubedljivo prvi na tabeli Lige mlađih kadeta Beograda, grupe „A“.

Pioniri, koji se se vratili sa turnira u Atini gde su osvojili drugo mesto, odigraće dva susreta u pet dana. Najpre će momci rođeni 2004. godine u goste Voždovcu (subota, 9 časova), a potom će na Banovom brdu ugostiti Rad (sreda, 15 časova). Ekipa Momira Milete zauzima treće mesto, iza vodećih Crvene zvezde i Partizana.

Mlađi pioniri će takođe imati „dupli program“. U subotu ih očekuje turnir u Čačku, a u ponedeljak (14 časova) ugostiće ekipu BSK Borče. Dva meča će odigrati i petlići, najpre u Obrenovcu protiv Radničkog (subota, 12 časova), a potom protiv Voždovca na Banovom brdu (sreda, 12 časova).

Komentari (0)

Napiši Komentar