VESTI FK Čukarički

Posle trojice iz Partizana, Čukarički doveo Luku Đorđevića iz Crvene zvezde--

Posle trojice iz Partizana, Čukarički doveo Luku Đorđevića iz Crvene zvezde

Čukarički je nastavio da jača kadar u Omladinskoj školi. Brđani su posle trojice sada već bivših igrača Partizana, Matije Stojanovića, Veljka Mirosavića i Janka Rakonjca, angažovali i Luku Đorđevića iz Crvene zvezde. Đorđević je rođen 21. maja 2006. godine u Požarevcu, a igra na poziciji napadača.

- Izvršili smo dopunsku selekciju u mlađim kategorijama, sa trojicom igrača rođenih 2005. godine koje smo angažovali iz Partizana kompletirali smo omladinski tim za prolećni deo šampionata. Nedostajalo nam je igrača, s obzirom da je dosta momaka koji još uvek imaju pravo da igraju u omladinskoj konkurenciji već u prvom timu, pa smo to nadomestili angažovanjem Stojanovića, Mirosavića, Rakonjca i sada Đorđevića – kazao je Milovan Sikimić, koordinator Omladinske škole belo-crnih, koji je potom još dodao:

- Sa Lukom Đorđevićem smo takođe pojačali kadar u našoj Omladinskoj školi. On je izuzetno talentovan momak, igra na poziciji napadača, sigurno je da će doneti dodatni kvalitet našem timu. Jedan je od momaka od kojih očekujemo da će, uz pravilan razvoj, uskoro biti prvotimac Čukaričkog. Klub će mu omogućiti sve potrebne uslove za razvitak, a na njemu je da svoj raskošni potencijal iskaže na najbolji mogući način.

Luka Đorđević je 2019. godine proglašen za najboljeg mlađeg pionira Crvene zvezde, a potom je igrao za Grafičar uz godinu dana starije igrače. Sada će karijeru nastaviti u dresu Čukaričkog.

Komentari (0)

Napiši Komentar