VESTI FK Čukarički

Mirosavljević: Imamo ogroman potencijal, biće još reprezentativaca iz Čukaričkog-AsmirKajević,BorisKopitović,DarkoZorić,MiroslavBogosavac,MiladinStevanović,AleksandarĐorđević-

Mirosavljević: Imamo ogroman potencijal, biće još reprezentativaca iz Čukaričkog

Simo Krunić će ponovo, tokom druge reprezentativne pauze u Super ligi, raditi sa okrnjenim sastavom. I na to su u Čukaričkom ponosni. Prethodni put klub sa Banovom brda je dao čak 17 reprezentativaca, u svim uzrastima. Moguće da će ih ovoga puta biti i više, s obzirom da su već sada pozivi stigli iz mlade reprezentacije Srbije (do 21 godine), Miroslavu Bogosavcu, Miladinu Stevanoviću i Aleksandru Đorđeviću, potom i iz seniorske selekcije Crne Gore, za Borisa Kopitovića, Darka Zorića i Asmira Kajevića.

Ponosni smo na činjenicu što smo jedini klub koji ima tri mlada reprezentativca. Iskreno se nadam, trudimo se i radimo na tome da ih imamo što više. Čukarički ima ozbiljan potencijal u omladinskoj školi, u narednom periodu će biti još igrača u dresu sa državnim grbom. Posebno smo ponosni i na tri seniorska reprezentativca Crne Gore. Biće trener na mukama da sprovede treninge tokom pauze, veliki broj igrača će zbog reprezentativnih obaveza odsustvovati iz kluba – istakao je potpredsednik Čukaričkog Nenad Mirosavljević.

Posebno je istakao primer veziste Aleksandra Đorđevića, momka koji je prošle sezone nastupao kao pozajmljen igrač u IMT-u, članu Srpske lige grupa „Beograd”.

Veoma brzo je napravio meteorski uspon. Znamo da je pre šest meseci igrao Srpsku ligu, pre toga Omladinsku ligu Srbije. Sada je za tri meseca i deset prvenstvenih kola postao standardni prvotimac Čukaričkog, usledio je brzo poziv za mladu reprezentaciju. Vrlo je bitno za jega da čvrsto ostane na zemlji i da nastavi sa igrama koje je do sada pružao. U narednom periodu će, verujem, zavrediti i poziv u A selekciju. Čukarički ima plan koji sprovodi sa mladim igračima, za njih je veoma bitno da posle Omladinske lige igraju seniorski fudbal. Taj prelaz je prilično zahtevan, komplikovan. I na zimu ćemo verovatno neke momke iz omladinskog pogona, za koje mislimo da će biti nosioci igre, polati da igraju seniorski fudbal – istakao je Mirosavljević.

Komentari (0)

Napiši Komentar