VESTI FK Čukarički

Krupa bolja od Čukaričkog u prijateljskom meču u Staroj Pazovi--

Krupa bolja od Čukaričkog u prijateljskom meču u Staroj Pazovi

Čukarički – Krupa 0:2 (0:0)

Strelci: 0:1 – Bilal u 79, 0:2 – Filipović u 90. minutu. Teren SC FSS u Staroj Pazovi. Gledalaca: 50. Sudija: Đorđe Maksimović. Žuti kartoni: Mićin, Lukić, Luković (Čukarički), Dujaković (Krupa).

ČUKARIČKI: Belić (od 60. Mićović), Šošević (od 60. Ovusu), Puškarić (od 60. Stevanović), Kamenović, Bogosavac (od 60. Nikčević), Luković, Aleksić, V. Lukić, Vidosavljević, Mićin, Mink (od 46. Šarić).

KRUPA: Kolak, Makitan, J. Lukić, Dujaković, Palić, Nikolić, Filipović, Maksimović, Miketek, Mandić, Golubović. Igrali su još: Bajić, Modić, Puzigaća, Bilal, Dekić, Lalić, Novaković.

Čukarički je poražen u sadržajnom meču od Krupe, člana Prve lige Republike Srpske, sa 2:0. Odluka je pala u finišu meča, gosti su kaznili promašaje belo-crnih, pre svega Luke Lukovića iz 77. minuta kad je sa bele tačke prebacio gol. Samo dva minuta kasnije loptu u mrežu ubacio je Bilal, a u poslednjim trenucima meča pogodio je i Filipović.

Stručni štab Čukaričkog izveo je kombinovani sastav, igrači koji su bili starteri u prethodnom duelu Super lige protiv Rada dobili su poštedu. Ovoga puta je sa klupe meč vodio Zoran Rendulić, uz Pavla Delibašića. Imao je Čukarički dominaciju u posedu lopte, ali su do prve dve prilike došli gosti, najpre u 13. minutu kad je posle ubacivanja iz slobodnog udarca Jovo Lukić nešto slabije zahvatio loptu iz dobre pozicije. Potom, dva minuta kasnije opasan kontranapad gostiju posle kornera za Brđane, Lukić je sam krenuo na Bogosavca i Vidosavljevića, sa 15 metara je i šutirao, bio je za malo neprecizan.

U 16. minutu odlična akcija Mićina, prošao je trojicu protivničkih igrača, doturio loptu do Viktora Lukića, koji je bio u dobroj poziciji, ali je imao potez više, dovoljno da ga čuvari sustignu. Usledio je mirniji period igre, sve do 36. minuta. I ponovo dobra kontra Krupe posle kornera belo-crnih, bila je to akcija „dva na jedan“ Krupe, ali je Bogosavac maestralno otklonio opasnost. U završnici poluvremena još jedna dobra akcija, ovoga puta Brđana, Vidosavljević je lepo odložio loptu do Aleksića, koji je sa 20 metara šutirao, ali preslabo za Kolaka.

Na poluvremenu Rendulić je u igru umesto Minka uveo Šarića, a od 60. minuta šansu su dobili još oporavljeni Miladin Stevanović, koji je odigrao prvi meč posle 1. maja (preuzeo tada kapitensku traku od Puškarića), Vilson Kvame Ovusu (mlađi brat nekadašnjeg prvotimca Čukaričkog Samjuela Ovusua), te Nikčević i golman Mićović.

Prethodno, po jedna prilika na obe strane, u 50. minutu Lukić je dodao do Lukovića, čiji je lukav udarac izblokiran u poslednji tren. Tri minuta kasnije, slobodan udarac za Krupu izveo je Miketek, Belić je kratko odbio, a na pet metara na loptu je natrčao Palić, prebacio je gol. U 62. minutu umalo da Čukarički povede, posle odličnog prodora Nikčevića i ubacivanja sa desne strane Vidosavljević je nogom zahvatio loptu, pogodio je stativu, a potom je na gol-liniji pokupio golman Krupe.

U 70. minutu dobar pokušaj gostiju, Mandić je šutirao sa 20-tak metara, Mićović je sjajno odbranio. Potom trenuci odluke. U 77. minutu lep pokušaj Nikčevića, i on je pogodio stativu, u nastavku akcije jednog igrača Krupe lopta je pogodila u ruku. Odgovornost je preuzeo do tada ubedljivo najbolji pojedinac susreta Luković, šutirao je preko gola tima iz Republike Srpske.

Kazna je brzo stigla, samo dva minuta kasnije posle odlično izvedenog kornera sa leve strane na drugoj stativi je ostao usamljen Bilal, koji je lako nogom sproveo loptu u mrežu – 0:1. To kao da je dalo krila prvotimcima Krupe, pa su u 81. minutu imali još jednu priliku, ali je posle šuta Palića Mićović bio siguran. Samo minut kasnije posle ubacivnaja Golubovića na loptu je natrčao Filipović, srećom po Brđane šutirao je preko gola. I napokon, u 90. minutu konačna odluka, pogrešio je Kamenović, Golubović je odmah dodao loptu do Filipovića, a ovaj je lako ubacio loptu u mrežu – 0:2.

Komentari (0)

Napiši Komentar