VESTI FK Čukarički

Fudbaleri se vraćaju obavezama posle pauze--

Fudbaleri se vraćaju obavezama posle pauze

Okupljanje fudbalera Čukaričkog posle zimske pauze zakazano je za sutra u 9 časova na stadionu na Banovom brdu i prvi trening sat vremena kasnije u Košutnjaku. 

Šef stručnog štaba Nenad Lalatović izvršiće sutra ujutru prozivku igrača kojom počinje pripremni period pred nastavak domaćeg prvenstva, a Čukarički je trenutno peti na tabeli sa 38 bodova. Fudbaleri su prethodno obavili redovne lekarske preglede u Zavodu za sport i medicinu sporta Srbije.

Ekipa će se naredne tri sedmice pripremati u Beogradu, gde će pored svakodnevnih treninga odigrati tri prijateljske utakmice na terenu Fudbalskog saveza Beograda na Adi ciganliji. Čukarički će se u kontrolnim mečevima 20, 24. i 27. januara sastati sa Bačkom, Radom i Baskom. 

Od 28. januara ekspedicija Čukaričkog se seli na dvonedeljne pripreme na Kipar gde će odigrati šest utakmica, a povratak je planiran za 11. februar. Superliga se nastavlja utakmicama 23. kola od 17. februara, a Čukarički dočekuje Mačvu. 

Zimska pauza je počela 13. decembra 2017. posle odigranog 22. kola prvenstva u kom je Čukarički na Banovom brdu pobedio Rad sa 3:0. 

Komentari (0)

Napiši Komentar