VESTI FK Čukarički

Čukarički odradio prvi trening u Sloveniji, Birmančević ponovo u belo-crnom-VeljkoBirmančević-

Čukarički odradio prvi trening u Sloveniji, Birmančević ponovo u belo-crnom

Čukarički je odradio prepodveni trening, prvi na mariborskom Pohorju, u sklopu priprema za početak nove sezone. Trener Aleksandar Veselinović na raspolaganju je imao sve igrače koji su otputovali u Sloveniju, gde će ekipa boraviti do 3. jula. Sa ekipom nisu mladi reprezentativac Srbije Miroslav Bogosavac, povređeni Miladin Stevanović, kao i Samuel Ovusu, koji je sa reprezentacijom Gane na Kupu Afričkih nacija.

Na Pohorje je stigao i tehnički direktor Brđana Vladimir Matijašević, dok će se u toku dana ekipi priključiti i Veljko Birmančević, koji je u petak ujutro najpre završio lekarske preglede u Zavodu za sport i medicinu rada na Košutnjaku, a potom se uputio ka Sloveniji.

Već u subotu, od 18 časova, Čukarički će odigrati prvi kontrolni meč, rival će biti lokalni drugoligaš Dravograd. Do kraja boravka u Sloveniji Čukarički će odigrati još četiri kontrolna susreta, po dva 29. juna (prepodne protiv B tima moskovskog Dinama, od 18 časova protiv rumunske Astre), te dva 2. jula (prepodne protiv rumunskog Voluntarija, čeka se potvrda za poslednji susret).

Komentari (0)

Napiši Komentar