VESTI FK Čukarički

Čukarički kreće sa pripremama 9. januara, na Kipru pet provera--

Čukarički kreće sa pripremama 9. januara, na Kipru pet provera

 Zimska pauza za igrače Čukaričkog neće dugo trajati. Belo-crni će se okupiti najpre na testiranjima, 9. i 10. januara, dok je šef stručnog štaba Simo Krunić prvi naredni trening zakazao za 11. januar naredne godine.

Za sada je poznato da će Brđani odigrati i jedan prijateljski susret u Beogradu, protiv člana Prve lige Srbije Sinđelića, 21. januara. Ekipa će biti u Beogradu do 25. januara, kad će otputovati na Kipar, gde će odraditi deo zimskih priprema. Povratak sa Rajskog ostvra predviđen je za 9. februar.

Prethodno će Čukarički tamo odigrati pet prijateljskih mečeva. Za sada su definisani termini četiri susreta, protiv člana druge lige Rusije Tjumena (27. Januar u 18 časova po kiparskom, 17 po srpskom), poljskog Gornjika (30. januar u 18 časova), letonskog RFS-a (5. februar u 18 časova), dok će Brđani generalku imati protiv bugarskog Levskog, 8. februara od 18 časova. Čeka se još potvrda za meč 2. februara. Potom sledi još nedelju dana priprema u Beogradu. Prvi meč „prolećnog dela“ šampionata Čukarički bi trebalo da odigra 16. februara, protiv Radničkog u Nišu.

Zajedno sa prvim timom, na pripreme će i omladinci Čukaričkog. Ovo je praksa koja je uspostavljena još ranije i koja je već počela da daje rezultate, te je Uprava kluba sa Banovog brda odlučila da ništa ne menja ni pred ovogodišnje zimske pripreme.

Omladinci Čukaričkog će na Kipru takođe boraviti od 25. januara do 9. februara. Oni će tamo odigrati i četiri prijateljska meča, najpre protiv B tima poljskog Gornjika, 28. januara, potom će im rival biti omladinski tim moskovskog Spartaka, 1. februara, pa tri dana kasnije vršnjaci kiparske Omonije. Generalku na Kipru omladinci Čukaričkog će imati 8. februara protiv Suduve.

Komentari (0)

Napiši Komentar