VESTI FK Čukarički

Čukarički i efbet potpisali ugovor o sponzorstvu na tri godine--

Čukarički i efbet potpisali ugovor o sponzorstvu na tri godine

Fudbalski klub Čukarički i kompanija efbet potpisali su novi, trogodišnji ugovor o sponzorstvu. Logo svetski priznate kladionice krasiće belo-crne dresove i u narednim, nadamo se istorijskim sezonama za Čukarički.

- Želeo bih najpre da čestitam Čukaričkom na rezultatima ostvarenim u prošloj sezoni i na još jednom plasmanu u evropska takmičenja. Drugi put uzastopno ekipa je osvojila treće mesto u Super ligi Srbije, odmah iza Crvene zvezde i Partizana, što pokazuje da klub raste iz godine u godinu. Biću slobodan da kažem da je Čukarički jedan od pozitivnih primera kako fudbalski klubovi u Srbiji mogu da se razvijaju i da napreduju u svim aspektima. Izuzetna nam je čast da potpišemo nastavak saradnje sa takvim klubom, naš logo će krasiti dresove u novim, istorijskim uspesima Čukaričkog. Poželeo bih ljudima u Upravi kluba, članovima stručnog štaba, igračima i svim vrednim ljudima zaposlenim u klubu mnogo uspeha u narednom periodu – kazao je Dragan Kalušević, menadžer za razvoj kompanije efbet.

Goran Grkinić, tehnički direktor Čukaričkog, zahvalio se kompaniji efbet na produžetku vrlo uspešne saradnje, uz nadu da će zajedno nastaviti stazama uspeha.

- Želeo bih da se zahvalim kompaniji efbet što je prepoznala Čukarički kao pouzdanog partnera. Ugovor je potpisan na tri godine, nadam se da ćemo nastaviti ozbiljan niz uspeha, kako mi sa klubom, tako oni kao kompanija – kazao je Grkinić.

Komentari (0)

Napiši Komentar