VESTI FK Čukarički

Vojin Serafimović potpisao ugovor sa Čukaričkim-VojinSerafimović-

Vojin Serafimović potpisao ugovor sa Čukaričkim

Čukarički je nastavio sa praksom potpisivanja ugovora sa najtalentovanijim dečacima iz Omladinske škole. Za odlične nastupe u ovoj sezoni u kadetskoj selekciji Brđana, kao i u reprezentaciji Srbije do 16 godina, profesionalnim ugovorom nagrađen je Vojin Serafimović, momak rođen 14. oktobra 2005. godine.

- Pun sam emocija, zaista ne mogu da sakrijem oduševljenje. Ovako veliki klub kao što je Čukarički mi je ponudio ugovor, ni trenutak nisam razmišljao. Došao sam na Banovo brdo pre tri godine iz OFK Beograda, tada kod trenera Marka Martaća, ovde sam sjajno prihvaćen. Sada igram za godinu dana stariju generaciju, nastupao sam u svakoj utakmici, prezadovoljan sam sezonom koja je na izmaku – kazao je Vojin Serafimović, momak koji igra na mestu štopera.

Vojin je i član mlađih reprezentativnih selekcija Srbije, trenutno nosi dres generacija do 16 godina. Iskoristio je priliku da se zahvali i Upravi kluba.

- Hvala direktorima Čukaričkog. Čestitali su mi na potpisivanju ugovora, kazali da imaju viziju za mene u budućnosti. Zahvalan sam im i srećan zbog svega što se dogodilo. Na meni je da slušam trenera i još napornije radim u narednom periodu – istakao je Serafimović.

Komentari (0)

Napiši Komentar