VESTI FK Čukarički

Veterani Čukaričkog nadigrali reprezentaciju Advokatske komore Srbije--

Veterani Čukaričkog nadigrali reprezentaciju Advokatske komore Srbije

Veterani Čukaričkog slavili su pobedu u meču protiv reprezentacije Advokatske komore Srbije, sa 3:2 (1:1). Meč je igran na veštačkom terenu FK Čukaričkog, a strelci za Brđane bili su Marko Dukić, Marko Martać i Slobodan Dinčić.

Odlično ukomponovana ekipa belo-crnih, pod komandnom palicom trenera Saleta Perina (odigrao poslednja tri minuta), pokazala je zavidan veteranski potencijal.

- Nismo briljirali, ali smo rutinski došli do pobede – nije bio preterano raspoložen posle meča trener Perin.

Bilo je i onih koji su igrali na više pozicija u timu, te je Nenad Mirosavljević bio golman i napadač, Nenad Pavlović Pavika se dokazivao na pozicijama štopera i čuvara mreže...

Fizioterapeut Branislav Đukić je malo igrao, ali je u kriznim trenucima doneo prevagu svom timu, a dugo će se pamtiti njegov centaršut sa desne strane sredinom drugog poluvremena. Bez dileme, igrač utakmice bio je Rudi Gusnić, koji je pokrivao bukvalno svaki deo terena.

Inače, Čukarički je bio hendikepiran neigranjem Pavla Delibašića, koji se povredio na dan meča, ali je doprineo sjajnoj atmosferi na klupi Brđana. Pobedu je domaći tim platio povredom Momira Milete.

Čukarički je nastupao u sastavu: Zoran Rendulić, Miloš Petrović, Marko Martać, Pavle Delibašić, Dušan Lazarević, Nenad Mirosavljević, Nenad Pavlović, Slobodan Dinčić, Lazar Popović, Vladimir Kožul, Vladimir Rakić, Branislav Đukić, Aleksandar Simić, Momir Mileta, Rudi Gusnić, Marko Dukić i Saša Perin.

Komentari (0)

Napiši Komentar