VESTI FK Čukarički

Veselinović: Utakmica koja vraća veru u srpski fudbal--AleksandarVeselinovic

Veselinović: Utakmica koja vraća veru u srpski fudbal

Čukarički je protiv Spartaka odigrao odličan meč, jedan od najboljih u sezoni. Kao kruna svega stila je ubedljiva pobeda, šesta u nizu u Super ligi protiv Subotičana, inače druga u prolećnom delu sezone u prvenstvu. Mnogo je bilo pozitivnih stvari u igri ekipe Aleksandra Veselinovića, a šef struke Čukaričkog posle susreta bio je vidno zadovoljan.

- Želim najpre da čestitam svim akterima utakmice, igračima obe ekipe, sudijama, ljudima koji su došli na stadion i onima koji su nas pratili putem TV ekrana. Imali su priliku da gledaju kvalitetnu utakmicu, utakmicu koja vraća veru u srpski fudbal. Opredelenje je Spartaka da na svakoj utakmici igra ovako, zato što moj prijatelj Vlada Gaćinović ne zna i ne radi drugačije. Onaj ko je pogledao njihova četiri prethodna meča video je da Spartak igra najbolji fudbal u ligi ovog proleća. Nekim spletom okolnosti se nisu sa pobedom vratili iz Ivanjice. Bilo je teško pripremiti svoju ekipu, da igra svoju igru, da se nametne, a istovrmeno znate da protivnik ima izuzetne kvalitete – pohvalio je rivala Veselinović.

Šef struke Čukaričkog potom je istakao zadovoljstvo odnosom njegovih igrača u meču protiv Spartaka.

- Zaista veliko bravo našim igračima na odnosu, borbi, želji i rekao bih, kvalitetnoj igri. Ovo je put kako treba da nastavimo. Moram još jednom da ponovim, nisam to slučajno kazao, iskrene čestitke svim akterima utakmice. Na konferenciji za novinare posle prethodnog meča zu Lučanima samo sam kratko kazao da smo se moji igrači i ja osetili nebitnim na utakmici. Osim meča protiv Crvene zvezde, koja je bila naša najslabija u prvenstvu, sve ostale smo odigrali vrlo kvalitetno, ali često rezultati ne zavise od nas samih. Smatram da ovih 46 bodova koje smo do sada osvojili, da igrači i klub glavom i bradom mogu da stanu iza njih – zaključio je Veselinović.

Komentari (0)

Napiši Komentar