VESTI FK Čukarički

Veselinović: Napravili smo previše grešaka, Napredak je to znao da kazni--AleksandarVeselinovic

Veselinović: Napravili smo previše grešaka, Napredak je to znao da kazni

Čukarički je u Kruševcu doživeo drugi poraz ove sezoen u Super ligi, prvi posle gotovo tri meseca. Napredak je bio bolji rival i odneo je pobedu protiv Brđana, čiji je sjajan niz zaustavljen upravo pod Bagdalom.

– Iskrene čestitke Napretku i mom kolegi Roganu na potpuno zasluženoj pobedi. Oni su to zaslužili svojim odnosom na terenu protiv nas, ali i nečim što su uradili u prošlosti, kao i utakmicom od pre nedelju dana koju su igrali u Kruševcu, ali i nekim drugim mečevima. Uvek u životu postoje neki cilični krugovi kad se stvari vraćaju, treba samo to da istrpite – istakao je Aleksandar Veselinović, trener Napretka.

Posle čestitki rivalu i lepih reči upućenih Kruševljanima, Veselinović je pričao i o igri svog tima:

– Posle tri meseca smo doživeli poraz, prvi u prvenstvu, kazao sam već potpuno zasluženo. Nismo bili ekipa koju je krasilo sve ono što smo pokazivali od početka sezone. Bilo je to negde i za očekivati posle rasporeda koji smo imali i teškog rasporeda. Pre nedelju dana smo u Šapcu dominirali, igrali izvanredno, iako smo očekivali da će nam se pad desiti možda i ranije – kazao je Veselinović, koji je potom nastavio:

– Napravili smo previše grešaka za koje smo morali da budemo kažnjeni od ekipe kao što je Napredak. U prvom poluvremenu smo apsolutno dopustili da Napredak dominira u agresiji, sve lopte i one takozvane druge, domaćin je dobio, tu smo bili u podređenom položaju. Kvalitetom igre smo negde naglasili da možemo nešto da uradimo. U drugom poluvremenu smo izvanredno krenuli, u prvih sedam minuta imali dve sjajne akcije, kad je sve mirisalo da će se okrenuti u našem pravcu utakmica. Tada smo dopustili katastrofalnu grešku u komunikaciji, a posle su greške krenule jedna za drugom, nismo bili sposobni da se vratimo u utakmicu. Ovo vreme sada pripada slavljenicima, čestitam im još jednom. Veoma mi je drago kad gostujemo u Kruševcu, ovde nas ljudi uvek lepo dočekaju, hvala im na gostoprimstvu.

Komentari (0)

Napiši Komentar