VESTI FK Čukarički

Uspešan vikend mlađih kategorija: Het-trikovi Radosavljevića, Cvetkovića i Todorovića!-VeljkoRadosavljević,AndrejTodorović,MihajloCvetković-

Uspešan vikend mlađih kategorija: Het-trikovi Radosavljevića, Cvetkovića i Todorovića!

Kadeti Čukaričkog bili su ubedljivi protiv Kikera, u okviru 13. kola slavili su na domaćem terenu na Carevoj ćupriji sa 4:1. Gosti iz Kraljeva su poveli u 12. minutu golom Tanasijevića, ali su izanranici Momira Milete potom preokrenuli i došli do vredne pobede. Izjednačenje Brđanima doneo je Nikša Delibašić u 32. minutu, a potom je het-trik postigao Veljko Radosavljević, koji je pogađao u 37, 54. i 75. minutu. Čukarički je četvrti na tabeli, sa 29 osvojenih bodova. U narednom kolu belo-crni će gostovati Mladosti u Lučanima.

Mlađi kadeti su nastavili sjajnu seriju, pobedili su i u 13. meču ove sezone. Ovoga puta ekipa Lazara Popovića bila je bolja od Lokomotive, slavila je sa 4:2. Het-trik za Brđane postigao je Mihajlo Cvetković, pogađao je u devetom minutu iz jedanaesterca, potom iz igre u 15. i 89. minutu, a precizan je bio i Uroš Tegeltija u 66. Za goste golove su postigli Ždero u 10. i Pavlović u 62, obojica su bili precizni sa bele tačke. Cvetković je do sada postigao čak 31 gol!

Pioniri Čukaričkog odigrali su nerešeno na gostovanju Voždovcu, mreže su ostale netaknute – 0:0. Mlađi pioniri (2008. godište) su lako došli do trijumfa protiv Brodarca, i u tom meču jedan igrač Brđana postigao je het-trik, učinio je to Andrej Todorović, koji je bio precizan u 20. 51. iz jedanaesterca i 59. minutu, a golove su postizali još Stefan Rankov u 41. i Đorđe Todorović u 45. minutu.

Poraz su doživeli momci rođeni 2009. godine, koji su izgubili od Rada - 4:1. Gol za Čukarički postigao je Marko Savić. Petlići belo-crnih su osvojili bod u duelu protiv OFK Beograda, meč igran na Banovom brdu završen je rezultatom 0:0.

Komentari (0)

Napiši Komentar