VESTI FK Čukarički

Ufa bolja od kombinovanog tima Čukaričkog--

Ufa bolja od kombinovanog tima Čukaričkog

Čukarički – Ufa 0:1 (0:0)

Strelac: 0:1 – Krotov u 52. minutu. Stadion u Pirgosu. Gledalaca: 100. Žuti karton: Vombergar (Ufa).

ČUKARIČKI : Petrović, Tedić (od 69. Rakonjac), Aleksić (od 73. Lukić), Veličković, Đorđević, Puškarić (od 76. Fratrović), Zorić, Rubežić, Mićin (od 71. Savić), Stevanović, Eze (od 62. Terzić).

UFA: Belenov, Nedlečaru, Sukhov, Alijev, Jokić, Tabidze, Fomin, Urunov (od 78. Pozdnjakov), Karp, Vombergar, Krotov (od 74. Giorgobijani).

Čukarički je poražen u prvom meču u subotu na pripremama na Kipru, bolji od Brđana bio je ruski tim Ufa. Meč je rešen u 52. minutu, kad je Krotov sjajno reagovao na centaršut sa desne strane, postigao je napadač Ufe lep gol, Petrović je bio nemoćan – 0:1. Čukarički će danas (16 časova) odigrati još jedan meč, rival će im biti letonski RFS.

Čukarički je imao prvu šansu na meču, u15. minutu majstorija Zorića na polovini terena, odlično je potom proigrao debitanta u belo-crnom dresu Ezea, Nigerijac je oklevao, na kraju je uspeo da šutirao sa 15 metara, ali je izblokiran. U 27. minutu Zorić je iznudio slobodan udarac, a sa 20 metara šutirao je Puškarić, visoko preko gola Ufe.

Tek u 36. minutu Rusi su imali prvu priliku, Alijev je ušao u šesnaesterac i centrirao, na drugoj strani bio je Vombergar, koji je glavom šutirao pored Petrovićevog gola. U poslednjim trenucima prvog poluvremena sa 18 metara šutirao je Fomin, lopta je otišla pored gola Brđana.

Na startu drugog poluvremena odlična solo akcija Stevanovića, prevario je dvojicu čuvara, potom i šutirao sa 20 metara, ali je na kraju izblokiran. Pokušao je i Aleksić u 51. minutu, ali je sa 20-tak metara bio neprecizan. Samo minut kasnije Ufa je povela, bila je to lepa akcija ruskog tim po levoj strani, posle centaršuta usamljen je ostao Krotov, koji je lepo naciljao i savladao Petrovića sa 12 metara.

U 58. minutu iznenada se ukazala šansa Aleksiću, umakao je odbrani Ufe, stigao do lopte pre golmana, ali je loše šutirao, lopta je završila pored gola. Samo minut kasnije pokušaj Fomina sa 18 metara, lopta je otišla za malo preko Petrovićevog gola. Fantastično je u 67. minutu intervenisao Petrović, posle odlične akcije Ufe, zaustavio je udarac Karpa sa šest metara. U poslednjim sekundama pokušao je iz velike udaljenosti i savić, ali je i on bio neprecizan.

Komentari (0)

Napiši Komentar