VESTI FK Čukarički

U utorak žreb parova za osminu finala Kupa Srbije--

U utorak žreb parova za osminu finala Kupa Srbije

 Iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS) stiglo je obaveštenje o žrebu parova za osminu finala Kupa Srbije. Ono će biti održano u utorak, 17. novembra u 12 časova u prostorijama FSS (Terazije 3/IX).

„Zbog trenutne zdravstvene situacije sa pandemijom Covid-19 i preporuka Kriznog štaba, izvlačenje će se održati bez prisustva predstavnika klubova. Klubovi i svi zainteresovani će imati mogućnost da prate uživo izvlačenje parova preko iterneta, odnosno Jutjub kanala FS Srbije“, navodi se između ostalog u obaveštenju koje je stiglo iz FSS-a.

U osminu finala Kupa srbije plasirali su se pored Čukaričkog plasirali su se još: Voždovac, Radnički (Niš), Vojvodina, Napredak, Javor, Spartak, Metalac, Radnik, Rad, TSC, Mladost (Lučani), Partizan, IMT i Proleter (NS). Poslednji meč prvog kola Kupa Srbije biće odigran 16. novembra, Crvena zvezda će u Beogradu ugostiti ekipu Zlatibora.

Osmina finala Kupa Srbije na programu je 25. novembra, četvrtfinale će biti odigrano 10. marta, polufinale 21. aprila, a veliko finale je na programu 25. maja 2021. godine. U svim fazama Kupa Srbije previđeno je da se odigra samo jedan meč, ukoliko pobednika ne bude posle 90 minuta, izvodiće se jedanaesterci. Osim u finalu, gde će, ukoliko pobednik ne bude rešen posle 90 minuta, uslediti produžeci, a tek potom ukoliko bude potrebno i jedanaesterci.

Komentari (0)

Napiši Komentar