VESTI FK Čukarički

Tedić: Nagrada me je prijatno iznenadila, zaista nisam očekivao-SlobodanTedić-

Tedić: Nagrada me je prijatno iznenadila, zaista nisam očekivao

Još jednom se pokazalo da Čukarički ima ogroman potencijal u mladim igračima, neki od njih uveliko su u prvom timu. Potvrda toga je i nagrada Slobodanu Tediću u izboru Zajednice super lige i TV Arenasporta za najperspektivnijeg igrača domaćeg šampionata.

- Iskreno, baš me je iznenadila ova nagrada. Dobio sam poziv veče pre dodele, nisam imao nikakvih naznaka da sam uopšte u konkurenciji. Naravno da sam presrećan. Zahvalio bih se pre svega saigračima i stručnom štabu, bez njih ne bi ni bilo ove nagrade. Moje je da se ubuduće još više trudim, a ovo je ogroman podstrek za mene - kazao je Tedić, koji je za Čukarički ove sezone odigrao 15 mečeva, četiri puta se upisao u listu strelaca.

Tedić je napomenuo da nije ni očekivao da će imati toliko prostora za igru, ali i da je spreman da čeka novu šansu:

- Na pripremama u Sloveniji i početkom sezone, mislio sam da ću manje igrati. Ipak, sticajem okolnosti, usled dve povrede prvog centarfora ekipe Mudrinskog, dobio sam veću minutažu, odigrao dosta mečeva. Najdraža utakmica je bila protiv Crvene zvezde na Marakani, još pamtim taj gol, koji na žalost nije bio dovoljan za bod.

Čukarički je tada, u prvom delu sezone, izgubio na stadionu "Rajko Mitić" od Crvene zvezde sa 2:1, a Tedić je u 67. minutu postigao pogodak za izjednačenje. Ipak, samo četiri minuta kasnije Gobeljić je doneo pobedu Crvenoj zvezdi. Priliku za revanš Brđani će imati već u subotu, od 15 časova na Banovom brdu je derbi kola upravo sa aktuelnim šampionom.

- Očekujem tvrdu, ali i otvorenu utakmicu. Mi ćemo pokušati da napadnemo Zvezdu, da iskoristimo neke od njihovih malobrojnih mana. Šta god da se dogodi, sigurno ćemo se boriti do poslednjeg minuta. Ne znam hoću li igrati, ali sam spreman da čekam šansu. Sve će doći na svoje ukoliko budem nastavio da vredno treniram - zadovoljno je rekao Tedić.

Komentari (0)

Napiši Komentar