VESTI FK Čukarički

Sjajni omladinci: Čukarički slavio u gostima protiv Brodarca--

Sjajni omladinci: Čukarički slavio u gostima protiv Brodarca

Brodarac – Čukarički 1:2 (0:0)

Stadion Brodarca. Sudija: Milan Stefanović. Strelci: J. Ilić u 65. (iz penala) za Brodarac, a Daničić u 63. i Drezgić u 74. za Čukarički. Žuti kartoni: L. Ilić (Brodarac), Rogan, Ignjatović, Drezgić, Daničić (Čukarički). Crveni kartoni: Jovanović (Brodarac), Nikčević (Čukarički) u 68. minutu.

BRODARAC: Nović, Jovanović, Stajić (od 88. Tošković), Marjanović, Gočobija, L. Ilić (od 81. Borčić), J. Ilić, Lončar (od 75. Bačkulja), Vukosavljević, Karaklajić, Miladinović (od 78. Dragojlović).

ČUKARIČKI: Mićović, Rogan, Ignjatović, Radjčić, Drezgić, Daničić, Mihailović (od 52. Đukić), Kadijević (od 61. Lukić), Nikčević, Ergelaš (od 82. Kežman), Arsović (od 82. Bosančić).

Gotovo sva uzbuđenja u okršaju gradskih rivala donelo je poslednjih pola sata borbe. Prvi udarac zadali su gosti, u 63. minutu kada je Daničić natrčao na odbijenu loptu i poslao je u metu, lepim udarcem sa 20 metara! Međutim, ni dva minuta nije prošlo, a Brodarac je poravnao račune! Posle povlačenja u šesnaestercu, sudija Stefanović je pokazao na belu tačku, a odgovornost preuzeo sigurni Jovan Ilić – 1:1.

U 68. minutu, došlo je do međusobnog koškanja i guranja dvojice igrača, Jovanovića iz Brodarca i Nikčevića iz Čukaričkog, zbog čega su obojici pokazani crveni kartoni. U situaciji deset na deset, bolje su prošli aduti Čukaričkog. U 74. minutu, posle centaršuta i nespretne reakcije odbrambenog igrača Brodarca, Drezgić se našao na mestu i postavio konačan rezultat – 1:2!

Komentari (0)

Napiši Komentar