VESTI FK Čukarički

Sjajan vikend mlađih kategorija Čukaričkog, sve selekcije slavile, Mihajlo Cvetković postigao već 24 gola!-MihajloCvetković-

Sjajan vikend mlađih kategorija Čukaričkog, sve selekcije slavile, Mihajlo Cvetković postigao već 24 gola!

Mlađi kadeti Čukaričkog slavili su još jedan trijumf, ovoga puta protiv Rada – 4:0. U ekipi Lazara Popovića het-trik je postigao Mihajlo Cvetković, koji je pogađao u 22, 26. i 56. minutu, a u listu strelaca se upisao i Stefan Đorđević, koji je pogodio u 45. minutu. Mladi Brđani imaju svih devet pobeda, uz gol-razliku 58:9. Cvetković je već došao do cifre od 24 postignuta gola.

Slavili su i pioniri, oni su u derbi meču bili bolji od Grafičara. Pobedu izabranicima Zdravka Raukovića doneo je Luka Lacmanović, koji je pogađao u 67. i 73. minutu, drugi pogodak postigao je iz jedanaesterca. Lacmanović je u igru ušao u 55. minutu, a ispostavilo se da je rešio pitanje pobednika.

Mlađi pioniri su takođe bili uspešni, protiv OFK Beograda na domaćem terenu izvojevali su pobedu – 4:1. Za ekipu Aleksandra Tomovića pogađali su Lazar Šutanovac u 6, Andrej Todorović u 36, Bogdan Marjanović u 47 (autogol) i Mateja Marković u 69. minutu, a za Romantičare Nikola Medić u 70. minutu.

Na kraju, uspešni su bili i petlići, koji su takođe na domaćem terenu bili bolji od ekipe BSK 1925 – 4:2. U ekipi Darija Vukote strelci su bili Nemanja Mitrić u 21, Pavle Šmigić u 41, Danilo Fekete u 43. i Lazar Milić u 69. minutu, dok su za goste pogađali Kovačević u 49. i Radić u 60. minutu.

Komentari (0)

Napiši Komentar