VESTI FK Čukarički

Simo Krunić: Sjajan pristup mog tima, prezadovoljan sam--

Simo Krunić: Sjajan pristup mog tima, prezadovoljan sam

 Simo Krunić, trener Čukaričkog bio je vrlo zadovoljan posle prve pobede u sezoni na gostovanju Radu.

- Čestitam Radu na fer i korektnoj igri, mojim igračima na borbi od prvog do poslednjeg minuta. Izvukli smo pouke iz utakmice protiv Zemuna. Uspeli smo da iskoristimo to što oni nisu bili kompletni. Pristup moje ekipe nije bio kao protiv Zemuna, nije bilo „lako ćemo“, uspeli smo da se stisnemo i ostvarimo jako bitnu pobedu. Prezadovoljan sam – rekao je Krunić, koji je još dodao:

- Dričnić je izuzetan igrač, koji je potreban ekipi. Igrači su uspeli da nadomesten njegovo neigranje. Nismo bili zadovolnji utakmicom protiv Zemuna, a lično više bih voleo da smo njih na Banovom brdu dobili, a ovde igrali nerešeno. Videćemo gde smo kad budemo igrali protiv kompletnih ekipa.

Zoran Milinković, trener Rada, najpre je čestitao Čukaričkom na trijumfu:

- Čestitam Čukričkom na pobedi, nema šta, bili su bolji u ovom meču, Pokušali smo koliko smo mogli. Nismo uspeli da rešimo naše probleme, ovo je mlada ekipa, dosta igrača je u Kruševcu debitovalo. Onoliko koliko su mogli toliko su pružili, ovo je iskustvo više za njih. Nadam se da će Rad imati snage da reši neke probleme u hodu i da će to biti mnogo bolje nego protiv Čukaričkog.

Komentari (0)

Napiši Komentar