VESTI FK Čukarički

Sedmice mlađih kadeta i pionira, petlići bolji od Brodarca--

Sedmice mlađih kadeta i pionira, petlići bolji od Brodarca

Proteklog vikenda zbog reprezentativnih obaveza omladinci i kadeti Čukaričkog bili su slobodni. U subotu i nedelju mečeve su igrali mlađi kadeti, pioniri, mlađi pioniri, i petlići.

Mlađi kadeti su bili ubedljivi na gostovanju Adi, slavili su pobedu od čak 7:0. Počelo je autogolom Najdovića u 19. minutu, a potom su pogađali Matić u 30, Ristić u 35. i 50, Mladenović u 33, Maravić u 53. i Lacmanović u 76. minutu. Ekipa koju sa klupe predvodi Slobodan Dinčić posle šest odigranih mečeva ima 13 bodova.

Pioniri su takođe slavili sa 7:0 u gostima, ekipa Aleksandra Petrovića bila je ubedljiva protiv IMT-a. Posle manje od pola sata igre Brđani su imali pet golova, viška, pogađali su redom Todorović u 1. i 22. minutu, Isić u 13, Šutanovac u 14. i Jovanović u 17. Do kraja meča, golove su postizali još Dakić u 68. i Jovanović u 67. minutu. Pioniri posle četiri odigrana meča imaju ukupno deset bodova.

Mlađi pioniri su poraženi na gostovanju ekipi Kampione sa 2:1. Ekipa trenera Nebojše Savića imala je dva gola zaostatka posle prvog poluvremena, domaći su vodili golovima Vasiljevića u 38. i Ilića u 42. minutu. U drugom poluvremenu počasni pogodak za Brđane postigao je Stefan Nijemčević u 60. minutu. Brđani posle tri meča imaju šest osvojenih bodova.

Petlići su bili uspešni protiv Brodarca u gostima – 5:1. Domaći su poveli golom Simića u petom minutu, ali su preokret pogocima režirali Lalović u sedmom, Ćapin u 12. i 15, Mirković u 22. i Pavlović u 60. minutu. Belo-crni, pod komandom Milana Momirovića, posle tri meča imaju sedam bodova.

Komentari (0)

Napiši Komentar