VESTI FK Čukarički

Savršen vikend za Čukarički: Slavili prvi tim i sve mlađe kategorije!--

Savršen vikend za Čukarički: Slavili prvi tim i sve mlađe kategorije!

Sjajan vikend je iza kluba sa Banovog brda. Prvi tim Čukaričkog slavio je vrlo važan trijumf protiv Voždovca posle velikog preokreta (3:2) i probio se na petu poziciju na tabeli Super lige, uz dva pogotka iz jedanaesteraca Veljka irmančevića i jedan iz igre, Ibrahima Endijaea.

Već smo pisali o tome da su pobede ostvarili i omladinci i kadeti, obe selekcije u duelima protiv vršnjaka Rada na stadionu BASK-a na Carevoj ćupriji, izabranici Velička Kaplanovića sa 4:0, a Saše Kljajića sa 5:1.

Najvažniji „skalp“ skinula je ekipa pod vođstvom Momira Milete, mlađi kadeti su slavili trijumf protiv Partizana, od čak 6:1. Oni su sada ubedljivo na provj poziciji, sa 14 pobeda i jednim remijem u 15 odigranih mečeva i četiri boda više upravo u odnosu na Partizan.

Uspešni su bili i pioniri, koji su sa 6:0 savladali Teleoptik, mlađi pioniri su savladali Kampione sa 5:1, a petlići su bili uspešni na gostovanju Lokomotivi – 3:0. Dakle, svih sedam takmičarskih selekcija Čukaričkog upisalo je trijumfe minulog vikenda!

Komentari (0)

Napiši Komentar