VESTI FK Čukarički

Saša Ilić: Nezadovoljan sam samo rezultatom, momci su pokazali karakter--

Saša Ilić: Nezadovoljan sam samo rezultatom, momci su pokazali karakter

Čukarički je na gostovanju Mladosti u Lučanima osvojio bod (0:0). Bili su Brđani bliži trijumfu, posebno u finišu meča, kad je Docić pogodio prečku, dve izgledne prilike imao je i Jovanović, ali je mreža domaćina ostala netaknuta.

- Pozicija Mladosti na tabeli je govorila nešto drugo, nisu osvojili ni jedan bod, ali smo znali da to nije bilo realno. Analizirali smo ih, nisu imali sreće u nekoliko utakmica, bili su ravnopravni, u pojedinim mečevima i bolji rival – kazao je na početku izlaganja Saša Ilić, šef struke Čukaričkog.

Belo-crni su bili desetkovani pred ovaj susret, lišeni usluga Darka Puškarića, Srđana Mijailovića, Ibrahime Endijaea, Asmira Kajevića i Bojice Nikčevića, za pola sata igre bili su spremni Stefan Kovač, Miladin Stevanović i Nemanja Tošić.

- Odigrali smo baš takmičarsku utakmicu, sa mnogo elana, želje. Imali smo zaista mnogo kadrovskih problema, sa šest-sedam povređenih prvotimaca, koji su bili nosioci igre. Većina momaka koji su nastupili u Lučanima bilo je mlađe od 22 godine. Pokazali su karakter – kazao je Ilić.

Na kraju, šef struke Brđana je pohvalio je pre svega mlađe momke, koji su izneli teret meča u Lučanima.

- Ne mogu da kažem da sam nezadovoljan, nezadovoljan sam jedino rezultatom. Možda smo imali koju priliku više od Mladosti, pogodio je Docić i prečku iz slobodnog udarca, još nekoliko mogućnosti sa strane koje nismo realizovali. Šta je, tu je, idemo dalje.

Naredni susret Čukarički će odigrati u okviru devetog kola Super lige Srbije, na Banovom brdu će belo-crni u subotu od 16 časova ugostiti ekipu subotičkog Spartaka.

Komentari (0)

Napiši Komentar