VESTI FK Čukarički

ŠARAC: Protiv Spartaka igramo bez dvojice bitnih igrača--

ŠARAC: Protiv Spartaka igramo bez dvojice bitnih igrača

Fudbaleri Čukaričkog u nedelju od 17.00 časova nastavljaju svoju borbu za bodove u Super ligi Srbije, a protivnik u 29. kolu biće ekipa Spartaka iz Subotice.

Pomoćni trener našeg tima, Dragan Šarac, izneo je svoja očekivanaja pred ovaj duel.

- Ekipa Spartaka je tokom sezone pokazala da igra dobar i kvalitetan fudbal. Kako na strani, tako i kod kuće. U poslednja dva meča zabeležili su dve pobede. Najpre su u gostima slavili protiv dobre ekipe Radničkog iz Niša, da bi zatim u Subotici pobedili Rad - rekao je Šarac i dodao:

- To je samo pokazatelj da nas u nedelju očekuje jedna teška i neizvesna utakmica u kojoj nema favorita. I on, kao i mi, se bore za Evropu i nema sumnje da će pokušati da osvoje bodove na našem terenu. S druge strane, i mi te bodove želimo. Ali, da bi do njih došli, moramo u samu utakmicu da uđemo što bolje i kvalitetnije.

Čukarički će u nedelju biti oslabljen neigranjem dvojice bitnih igrača.

- Mi smo u ovom meču malo hendikepirani, pošto nam ne igraju dva bitna igrača u napadu. To su Bojić i Mudrinski. Ipak, tu su Fofana i mladi Tedić. Siguran sam da će svi igrači koji dobiju priliku dati sve od sebe kako bi ostvarili pozitivan rezultat - jasan je Šarac.

Utakmicom protiv Spartaka Čukarički započinje jednu tešku seriju koja se nastavlja protiv Voždovca u poslednjem kolu regularnog dela, a zatim sledi podela bodova i plej-of.

- Svaka utakmica će praktično biti derbi. Pogotovo kada se bodovi podele. Veliki broj ekipa se bori za ta mesta koje vode u Evropu i biće tu velika gužva na tabeli. Mi smo se tokom ove reprezentativne pauze dobro pripremali za taj finiš, jer je naš cilj jasan. To su evropske kvalifikacije - zaključio je Šarac.

Komentari (0)

Napiši Komentar