VESTI FK Čukarički

Ron Jans: Ne sme da bude opuštanja, Čukarički može da bude vrlo opasan--

Ron Jans: Ne sme da bude opuštanja, Čukarički može da bude vrlo opasan

Tvente dan pre utakmice nije trenirao na stadionu na kojem će u četvrtak (19 časova) igrati protiv Čukaričkog revanš meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencije. Ipak, to Holanđanima ne predstavlja nikakav problem, a njihov trener je najpre istakao da očekuje veliku podršku.

- Ljudi iz kluba su mi kazali da je već prodato oko 22.000 ulaznica. Očekujem odličnu atmosferu, ovo je naša prva zvanična utakmica u sezoni na našem stadionu. Želimo da uzvratimo i Čukaričkom na gostoprimstvu koje smo imali u Beogradu – kazao je Jans.

Činjenica je da Tvente ima veliku prednost posle pobede od 3:1 u Beogradu.

- Uvek je dobro kad se u Beogradu ostvari pobeda. Jesmo stekli prednost, ali daleko od toga da je gotovo. Svesni smo da bi u slučaju da Čukarički povede sa 1:0 moglo da bude mnogo, mnogo teže, da bi utakmica mogla da ode u drugom pravcu. Prezadovoljan sam prvim poluvremenom iz Beograda, izgledalo je vrlo dobro, bili smo prilično efikasni i precizni. Moramo da odigramo na istom nivou, maksimalno ozbiljno, da bismo stigli do plej-ofa i duela sa italijanskom Fiorentinom.

Za vikend Tvente je startovao i u prvenstvu Holandije, pobedom protiv NEC-a u gostima, golom u sudijskoj nadoknadi.

- Tek je početak sezone, i ne može sve baš najbolje da funkcioniše od starta. Malo smo i promenili tim, odmarali neke igrače i normalno je da se to oseti. Opet, veoma je bitno da smo trijumfovali i da u dobrom raspoloženju očekujemo meč protiv Čukaričkog.

Komentari (0)

Napiši Komentar