VESTI FK Čukarički

Remi omladinaca Čukaričkog i Crvene zvezde u prijateljskom meču--

Remi omladinaca Čukaričkog i Crvene zvezde u prijateljskom meču

Omladinci Čukaričkog odigrali su prijateljski meč protiv Crvene zvezde na pomoćnom terenu stadiona „Rajko Mitić“, mreže se nisu tresle, rezultat je glasio 0:0. Bio je ovo prvi kontrolni meč za oba tima posle duge pauze uzrokovane pandemijom virusa Kovid-19.

- Za prvu utakmicu posle duge pauze, bilo je dosta tempa, dosta ritma, bilo je i šansi na obe strane, ali su mreže ostale netaknute. Najvažnije je da su se momci istrčali, da se polako vraćaju normalnom životu i da su ponovo zaigrali fudbal. I mi i Crvena zvezda smo koristili dosta mlađih dečaka, što je i logično, s obzirom da se već pripremamo za sledeću sezonu – kazao je Igor Matić, direktor Omladinske škole Čukaričkog.

Omladinci Čukaričkog su dakle već počeli sa pripremama za novu sezonu, s obzirom da je sada već prethodna prekinuta.

- Omladinci će trenirati do 4. juna, tada će dobiti četiri dana pauze i nastavljaju sa treninzima. Pripreme su planirane za 20. jun, bićemo smešteni u staroj bazi, u hotelu „Palisad“ na Zlatiboru, treću godinu uzastopno. Planirano je da Omladinska liga krene 18. jula i da bude proširena, tako da se prilagođavamo tim okvirima – kazao je Matić, koji je potom dodao:

- Slično je i sa kadetima, i oni će biti na pripremama sa omladincima na Zlatiboru. Tamo ćemo imati odlične uslove, dobre protivnike, već znamo da će se na istom mestu pripremati Partizan, Mladost iz Lučana...

Komentari (0)

Napiši Komentar