VESTI FK Čukarički

Remi Čukaričkog i Mladosti u poslednjem meču pred plej-of--

Remi Čukaričkog i Mladosti u poslednjem meču pred plej-of

Čukarički – Mladost 0:0

Stadion na Banovom brdu. Gledalaca: 300. Sudija: Novak Simović. Pomoćnici: Dejan Potočan i Goran Beljin. Žuti kartoni: Docić (Čukarički), Rosić, Šatara (Mladost).

ČUKARIČKI: N. Stevanović, M. Stevanović, Puškarić, Šapić, Bogosavac, Docić, Kajević, Ovusu, Luković (od 65. Birmančević), Stojanović, Mudrinski (od 86. Tedić).

MLADOST: Rosić, Milojević, Pejović, Pešić, Radivojević (od 90. Sinđić), Andrić, Tumbasević, Jovanović, Pavlović (od 90+4. Ristić), Bojović (od 57. Odita), Šatara.

Čukarički i Mladost su remizirali u meču 30. kola Super lige Srbije, inače poslednjoj rundi Preliminarne faze takmičenja. Bila je to tvrda utakmica, bez mnogo šansi, u kojoj se mreže nisu tresle. Samim tim, Čukarički će u plej-of krenuti sa četvrtog mesta, a na startu doigravanja gostovaće Partizanu u Humskoj.

Već u drugom minutu Čukarički je imao šansu, Docić je iz kornera na drugoj stativi pronašao povratnika u startnu postavu Puškarića, koji je glabvom šutirao preko gola Mladosti. Uzvratila je Mladost u desetom minutu, Jovanović je odlično centirao sa desne strane, a usamljeni Andrić je sa osam metara glavom šutirao pored gola Stevanovića.

Oprobao je u 16. minutu udarac Ovusu, šutirao je sa 22-23 metra posle povratnog pasa Mudrinskog, ali je bio neprecizan. Isti grač je šutirao i dva minuta kasnije, ovoga puta sa ivice šesnaesterca, pravo u golmana Rosića. Do kraja prvog poluvremena nije bilo većih uzbuđenja, igralo se uglavnom između dva šesnaesterca.

U nastavku meča prvu šansu je imao Čukarički, Ovusu je napravio dar-mar u šesnaestercu Mladosti, potom je prosledio povratni pas, a tamo su za koji delić sekunde zakasnili Kajević i Luković. Sjajnu priliku u 61. minutu imali su Lučanci, posle odlično izvedenog kornera sa desne strane Tumbasević je snažno tukao glavom, ali je Stevanović krajnjim naporom uspeo da odbrani njegov udarac.

Ponovo je Ovusu u 83. minutu umakao odbrani Mladosti, te je u padu šutirao, u situaciji kad je možda bilo bolje da asistira. Lopta je bila lak plen golmana Lučanaca Rosića. Pet minuta kasnije umalo autogol, šutirao je Tedić, jedan igrač Mladosti je skrenuo loptu, a Rosić je nekako uspeo da je skrene u korner, posle kojeg nije bilo opasnosti. U poslednjim trenucima mogao je da se proslavi Tedić, ali je posle dodavanja Kajevića šutirao preko gola.

Komentari (0)

Napiši Komentar