VESTI FK Čukarički

Raspored mlađih kategorija: Omladinci u subotu, a kadeti u ponedeljak protiv Partizana--

Raspored mlađih kategorija: Omladinci u subotu, a kadeti u ponedeljak protiv Partizana

Zanimljiv vikend je pred nama što se tiče mlađih kategorija Čukaričkog. Omladinci će igrati derbi devetog kola, protiv Partizana, na terenu SC „Rakovica“ ugostiće Partizan, u subotu od 16 časova. Posle osam kola Čukarički zauzima četvrtu poziciju, sa 16 bodova.

Kadeti će za rivala takođe imati vršnjake Partizana. Taj meč biće igran na terenu SC „Rakovica“, u ponedeljak, 30. Septembra od 11,30 časova. Izabranici Nikice Klinčarskog su posle osam kola na drugoj poziciji, sa 18 osvojenih bodova.

Mlađi kadeti će meč sedmog kola odigrati protiv Radničkog sa Novog Beograda, u subotu od 12 časova, na veštačkom terenu na Banovom brdu. Ekipa pod komandom Momira Milete posle pet odigranih mečeva ima četiri trijumfa i jedan poraz.

Na scenu će i pioniri, oni će baš kao i omladinci i kadeti igrati protiv Partizana, termin je nedelja od 10 časova, na terenu SC „Teleoptik“. Pioniri belo-crnih posle tri odigrana susreta imaju dve pobede i jedan poraz.

Mlađi pioniri su sjajno počeli sezonu, ubedljivo drže prvo mesto, sa svih šest pobeda i impresivnom gol-razlikom – 39:2. Oni će u subotu od 9 časova igrati protiv Sinđelića, na veštačkom terenu na Banovom brdu. Na kraju, na teren će i petlići, no oni će u subotu i nedelju gostovati na turniru u Raškoj.

Komentari (0)

Napiši Komentar